Eventnieuws

Books & Coffee: meet & greets met bekende auteurs

vrijdag, 31 januari 2020

Houd jij ook zo van lezen of ben je gek op boeken? Kom dan zeker langs in hal 1. Bij het Books & Coffee paviljoen vind je de mooiste, spannendste en meest romantische nieuwe boeken, lekkere koffie en een grote leestafel.

Bij Books & Coffee staat het geschreven boek centraal. De meest recente versies zijn verkrijgbaar en gedurende negen beursdagen zijn er meet & greets met bekende auteurs waaronder Anya Niewierra, Lisette Jonkman en Tamara Haagmans.

Bekijk hieronder alvast het programma van het Books & Coffee paviljoen.

Met de SuriMAMs is het altijd feest!

Kom op zaterdag 22 februari langs bij de proeverij van de SuriMAMs en maak kennis met de Surinaamse keuken.

De zussen Waal nodigen je weer uit op een smaakvolle reis naar hun moeders thuisland. Ditmaal met een compilatie van hun populairste hapjes en drankjes, gegoten in een compact kookboek. Dankzij hun aanstekelijke passie en grenzeloze liefde voor kokkerellen laat het iconische drietal hun recepten op iedere pagina stralen: in de Surinaamse keuken is het altijd feest en ook in hun nieuwste kookboek Surimam Cooking feest!

Meet & Greet Nederlands thrillertalent Anya Niewierra

Kom op zaterdag 22 februari langs om Anya Niewierra te ontmoeten!

Anya Niewierra is de schrijfster van de thrillers Vrij uitzicht en Het Dossier. Ze woont, werkt, schildert en schrijft in Zuid-Limburg en in de Pyreneeën. Zowel haar jeugdjaren binnen de serene abdijmuren van Gymnasium Rolduc als het deels wonen in Frans Catalonië hebben Niewierra geïnspireerd tot het schrijven van haar nieuwste thriller Het bloemenmeisje.

Het bloemenmeisje verscheen eind januari en is lovend ontvangen bij de lezers en in de pers. ‘Een thriller die boeit, je grijpt en pas weer loslaat waarin je het dicht hebt geslagen’ Thrillzone

Ontmoet Lisette Jonkman, de grappigste schrijfster van Nederland!

Maandag 24 februari kun jij de leukste feelgood schrijfster van Nederland ontmoeten! Kom gezellig langs en laat je boeken signeren door Lisette.

Lisette Jonkman is niet meer weg te denken uit het Nederlandse feelgoodlandschap. Haar boeken zijn romantisch en zitten boordevol humor. Met haar Verslingerd-serie (Verslingerd, Verkikkerd en Verknocht) heeft zij menig hart gestolen. In 2019 heeft zij voor Kobo Plus de Onbreekbaar-serie geschreven als e-book, die nu ook als fysiek boek gaat verschijnen!

Meet & Greet Tamara Haagmans

Kom gezellig langs zondag 23 februari en ontmoet Tamara Haagmans, de schrijfster van De mooiste dag van je leven. Een bruisende feelgoodroman vol romantiek en misverstanden.

Voor Tamara Haagmans is schrijven net als ademen: ze doet het al haar hele leven. Na heel veel oefenen, doorzetten en diverse deelnames aan schrijfwedstrijden, schreef ze De mooiste dag van je leven. Haar onverbeterlijke romantische inslag zie je altijd terug in haar verhalen. Je kunt Tamara altijd wakker maken voor een goed boek, voor sushi óf wanneer ze een nieuwe jurk mag uitzoeken, want je zult haar nooit in een broek zien.

Bekijk hier het programma per dag