Body and Mind

Een gezonde geest in een gezond lichaam. We durven te stellen dat iedereen dit nastreeft. Een bewuste levensstijl draagt bij aan een positieve mentale en fysieke gezondheid. Geef jouw brein haar welverdiende rust door middel van yoga en meditatie.

Leer meer over het vergroten van je weerstand en uithoudingsvermogen. Volledig herboren van binnen keren we stralend naar buiten met de must-haves op het gebied van uiterlijke verzorging, make-up, kleding en accessoires.

Live & Living

Tijd die je met je familie en vrienden doorbrengt, is goud waard. Laat staan de tijd die je aan jezelf besteedt. Samen reizen of onvergetelijke uitjes beleven, in Nederland of verder van huis.

Aan de nieuwste sporttrends mee doen, spelletjes spelen of je bezig houden met (nieuwe) hobby’s. En ook onze huisdieren tellen mee! Krijg praktische handvatten op het gebied van studie, werk en carrière maken en hoe je de juiste balans vindt tussen al jouw rollen in het leven.

Food & Drinks

We hebben voor elk wat wils. Ook om voordelig mee naar huis te nemen, zodat je het culinaire smaakfestijn daar kunt voorzetten. Komt tot rust en laad je op om daarna weer verder te kunnen gaan. Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag. Laat je verleiden door alle lekkernijen. Van comfort food tot ambachtelijke creaties en van regionale specialiteiten tot vegetarische alternatieven. Daarbij serveren we de beste en lekkerste drankjes of een non-alcoholische versnapering.

Home & Garden

Van je huis een thuis maken; een plek waar je graag bent, tot rust komt en helemaal jezelf bent. Op deze plek komt alles samen: wonen, ontspannen, eten, slapen én steeds vaker ook werken.

Waar lukken al deze bezigheden beter dan in een omgeving die precies voldoet aan jouw wensen? Leer met de juiste accessoires bepaalde sferen in huis te creëren, tijd te besparen dankzij dé lifehacks op het gebied van klussen en schoonmaken, groene vingers te ontwikkelen en slim te koken als een pro.