Deelnemen aan het grootste lifestyle event van nederland voor de vrouw

De Huishoudbeurs is al jaren een uniek podium om in contact te komen met een grote, diverse & lucratieve doelgroep vrouwen. Het is het grootste consumentenevenement dat de bezoekers met de aanwezige merken verbindt. In de sfeer van een gezellig dagje uit staan zij open voor uw commerciƫle boodschap en maken graag kennis met uw merken en producten.

In 2024 gaat De Huishoudbeurs werken vanuit vijf segmenten, die aansluiten op de vrouwelijke belevingswereld en gebaseerd zijn op interesses en activiteiten die er voor hen echt toe doen. Een meer organische evenementopzet gaat de zichtbaarheid van de exposant en de beleving voor de consument een boost geven. Naast het evenement komen de segmenten het hele jaar terug op het online HHB platform, waar u als merk ook het hele jaar door waardevolle relaties met onze trouwe community kan opbouwen.

Van 17 t/m 23 februari 2024 vindt De Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam.
We kijken er naar uit u daar als exposant te verwelkomen!

INSCHRIJVEN FEITEN EN CIJFERS ONZE DOELGROEPEN ONZE SEGMENTEN VERKEERSREGLEMENT

Uw doelstellingen

Een succesvolle deelname begint bij het stellen van duidelijke doelstellingen. Wat wilt u bereiken en wanneer beschouwt u uw deelname als een succes? Onze experts kunnen u helpen de doelstellingen van uw bedrijf te bereiken, zowel online als offline. Of het nu gaat om het stimuleren van de verkoop, het vergroten van de naamsbekendheid, het opbouwen van netwerken of het genereren van leads; wij helpen u graag met het bedenken van een plan om dit te realiseren.

Branding

Maak een onuitwisbare indruk. Huishoudbeurs biedt een platform dat u kan helpen uw merk onder de aandacht te brengen en uw imago te versterken. Bereik uw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met uw publiek, zowel online als offline.

Leads

Maak een onuitwisbare indruk. Huishoudbeurs biedt een platform dat u kan helpen uw merk onder de aandacht te brengen en uw imago te versterken. Bereik uw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met uw publiek, zowel online als offline.

Relatiebeheer

Ontmoet uw huidige klanten en nieuwe, potentiële klanten face-to-face tijdens Huishoudbeurs. Bouw aan uw netwerk door een onvergetelijke ervaring te bieden. Bereik uw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met uw publiek, zowel online als offline.

Sales

Boost uw sales tijdens Huishoudbeurs door in contact te komen met veel branche. Bereik uw bedrijfsdoelstellingen door de interactie met uw publiek, zowel online als offline. Wij stellen graag samen met u een plan op om dit te bewerkstelligen.

Exposanten over de Huishoudbeurs

Bij heks’n® zijn we altijd op zoek naar manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. Wij geloven dat een verrassende smaak nooit verveelt. Vandaar onze eigenzinnige producten. Met een tikje magie is heks’n® jouw sfeermaker met smaak. Waar kunnen we deze magie brengen beter over brengen op onze fans dan tijdens de Huishoudbeurs. Een prachtig moment om bezoekers kennis te laten maken met onze nieuwe producten.

Heks'n
Sinds enkele jaren zijn we zeer actief op consumentenbeurzen, maar we hadden altijd twijfels of ons merk een match is met de Huishoudbeurs. Uiteindelijk hebben we toch deelgenomen omdat het grote bereik bleef lonken. Daarbij hebben we gekozen voor een tweeledige aanpak waarin we enerzijds onze doelgroep uit de massa konden filteren voor een kwalitatief contactmoment, maar anderzijds ook het grote publiek konden prikkelen tot een eerste kennismaking. De komende editie zijn we er zeker weer bij!

Jon Otten | WELEDA
Pas op voor phishing berichten!
Er is helaas een aantal frauduleuze partijen actief dat bedrijven benadert uit naam van De Huishoudbeurs. De voorstellen, aanbiedingen en rekeningen die deze partijen sturen, zijn niet bonafide en wij adviseren dan ook hier niet op in te gaan. Bij twijfel, neem gerust contact met ons op.