Reis & Verblijf

Openbaar vervoer

Metro 52 en tram 4 stoppen beide voor de deur en vormen een ideale verbinding met het centrum van Amsterdam.

Vanaf station Amsterdam CS
metrolijn 52 richting Zuid - halte Europaplein
tram 4 - halte Europaplein

Amsterdam Amstel station
metro 51 - station Amsterdam RAI
bus 65 richting KNSM eiland - halte Scheldeplein
bus 62 richting Lelylaan - halte Europaplein

Amsterdam Sloterdijk station
metro 50 richting Gein - station Amsterdam RAI

Amsterdam Duivendrecht station
trein richting Schiphol - station Amsterdam RAI
metro 50 richting Isolatorweg - station Amsterdam RAI

Amsterdam Lelylaan station
bus 62 richting Amstelstation - halte Europaplein

Amsterdam Zuid/WTC
metro 52 richting Noord - halte station Europaplein
bus 65 richting KNSM eiland - halte Scheldeplein

In de tram en bus kan er een GVB 1-uurkaart gekocht worden. Dit kaartje kan ook bij de GVB Tickets & Info balies en bij de metro stations gekocht worden. Met dit kaartje kan er 1 uur gereisd worden op alle GVB tram-, bus- en metrolijnen.

9292 reisplanner »

Met de trein

Station RAI ligt op slechts een paar minuten lopen van RAI-gebouw en heeft regelmatige verbindingen met Schiphol, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het internationale spoorwegnet.

Meer informatie:

Met de auto of motor

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over ruime parkeerfaciliteiten onder en rondom het gebouw. Bij bezoek aan grote evenementen adviseren wij gebruik te maken van het openbaar vervoer. Tijdens grote evenementen volg de P-RAI borden langs de snelweg naar één van de parkeerterreinen aan de rand van Amsterdam vanwaar pendelbus naar de RAI rijdt.

GPS: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.

Parkeren

Bezoekers wordt geadviseerd gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Tijdens Huishoudbeurs wordt een speciaal gereduceerd dagtarief van € 20,00 gehanteerd, als de parkeerkaart VOORAF ONLINE wordt gekocht. Als op de dag van het bezoek bij de automaat wordt betaald, zijn de kosten € 32,00 voor een dagkaart. Per uur is het tarief € 5,50. Bespaar op parkeerkosten en bestel nu een dagkaart parkeren in de parkeerwebshop.

Op zaterdag 18 februari bestaat de kans dat de parkeergarages van RAI Amsterdam vol raken. Er zal dan geparkeerd moeten worden op P2 Arena. Als u liever niet afwacht of er nog parkeerplaatsen zijn bij RAI Amsterdam, kunt u ook op voorhand kiezen voor een parkeerplaats bij P2 Arena en met de pendelbus naar RAI Amsterdam reizen (en weer terug). De kosten voor een dagkaart parkeren op P2 Arena bedragen € 15,00 als u deze VOORAF ONLINE bestelt. U kunt deze kaart bestellen in de parkeerwebshop. Let op! Deze kaart is alleen geldig op zaterdag 18 februari en NIET geldig voor de parkeergarages van RAI Amsterdam. Op de dag zelf, dus zonder vooraf online bestellen, betaald u € 20,00 voor een dagkaart parkeren op P2 Arena.

Parkeerwebshop parkeren RAI Parkeerwebshop parkeren Arena op zaterdag 18 februari

RAI Hotel Services

Het aftellen naar Huishoudbeurs is begonnen, we kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!
Voor uw verblijf in Amsterdam tijdens Huishoudbeurs is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.
Vind & boek het perfecte hotel in Amsterdam.

Boek nu

Alle hotels die voor de Huishoudbeurs worden aangeboden, voldoen aan de regelgeving van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu).

Belangrijk: RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI Exhibitions en de meeste beurzen van derden die plaatsvinden in RAI Amsterdam.

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast een beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

Check out iAmsterdam website »

Of reserveer een rondvaart en vaar langs de mooiste highlights die Amsterdam te bieden heeft.
Reserveer een rondvaart »