Veelgestelde vragen

De Huishoudbeurs 2023 vindt 18 t/m 24 februari 2023 plaats in RAI Amsterdam.

De Huishoudbeurs vindt plaats in:

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Als RAI Amsterdam volgen we de regels en richtlijnen van de Nederlandse overheid om op een veilige manier evenementen te organiseren en faciliteren.

De laatste updates omtrent het Corona virus, het protocol en de maatregelen die RAI en Huishoudbeurs nemen zijn te vinden op de RAI Amsterdam website.

Op dit moment is een coronatoegangsbewijs (QR-code) noodzakelijk om toegang te krijgen tot een evenement. Dit kan zijn een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een recente negatieve testuitslag. We volgen de maatregelen en voorschriften op de voet en passen ons beleid waar en wanneer nodig.

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

De openingstijden zijn:
De beurs is elke dag geopend van 11.00 - 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. De deuren gaan open om 10.00 uur.

Op de deelnemerspagina van deze website staat de lijst met aanwezige bedrijven.

Ja. Bij binnenkomst krijg je, na controle van het ticket, de plattegrond uitgereikt. De plattegrond beschikbaar op de Huishoudbeurs website.

De algemene RAI plattegrond is te raadplegen via www.rai.nl.

Op deze website is vanaf januari het programma te vinden dat je kan raadplegen voor alle aanwezige bedrijven en de geplande activiteiten. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je elke maand automatisch al het nieuws in je mailbox.

Onthoud goed bij welk bedrijf je iets aanschaft, voor het geval je aanspraak wilt maken op de garantie. Via de deelnemerslijst kan de exposanten gevonden worden en contact mee worden opgenomen. Aangezien de koop is gesloten met de exposant kan RAI Amsterdam hierin geen verdere rol spelen.

In 2023 zal de Huishoudbeurs werken met tickets voor een vaste dag en datum. Hierdoor wordt het bezoekersaantal gespreid en kun je elke dag genieten van een zorgeloos en gezellig dagje uit.

Nee. Er zal voor de Huishoudbeurs geen gebruik worden gemaakt van de app of het krasspel.

Kijk voor leuke aanbiedingen op de aanbiedingen pagina en houdt voor winacties onze socials in de gaten.

Iets verloren? Wij plaatsen al onze gevonden voorwerpen online.

Kijk op iLost om te zien of het voorwerp gevonden is ยป

Staat het voorwerp na een week nog niet op onze website? Dan hebben wij het helaas niet gevonden.

Staat het verloren voorwerp er wel tussen? Geef dit dan snel aan!

Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker wie de eigenaar van het voorwerp is. Daarna is het eenvoudig: haal het gevonden voorwerp op of laat het thuisbezorgen.

Voor algemene vragen en vragen over toegangskaarten en registratie neem contact met ons op via
huishoudbeurs@rai.nl.