Veelgestelde vragen

Huishoudbeurs 2025 vindt van 22 februari tot en met zaterdag 1 maart 2025 plaats.

Huishoudbeurs 2025 vindt plaats in RAI Amsterdam in 6 hallen van het Europa complex.

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Huishoudbeurs 2025 is elke dag geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur. De deuren gaan open om 10.00 uur.

Op de deelnemerspagina staat de lijst met deelnemende bedrijven en merken.

Met 300+ stands & shops vind je altijd iets dat bij je past. Ben je er klaar voor nieuwe producten te ontdekken? Laat je verrassen door de talks in het theater, volg een creatieve workshop, wordt geïnspireerd door demonstraties & geniet van een lekker drankje in Cheers. Top artiesten zingen elke dag de sterren van de hemel op het hoofdpodium. Geniet van alles waar je van houdt onder één dak. In het programma staan alle activiteiten vermeld. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je elke maand automatisch al het nieuws in je mailbox.

Na binnenkomst is een papieren plattegrond beschikbaar. De plattegrond staat ook op de website.

De algemene RAI plattegrond is te raadplegen via www.rai.nl.

Voor Huishoudbeurs 2024 worden tickets voor een vaste dag en datum. Hierdoor wordt het bezoekersaantal gespreid en kun je elke dag genieten van een zorgeloos en gezellig dagje uit. Check de thermometer om erachter te komen hoe jouw voorkeursdag eruit ziet.

Onthoud bij welk bedrijf je iets koopt, voor het geval je aanspraak wilt maken op de garantie. Via de deelnemerslijst vind je de gegevens over de exposant en kun je contact opgenomen. De koop is gesloten met de exposant, RAI Amsterdam kan hierin geen verdere rol spelen.

Er wordt voor Huishoudbeurs 2024 geen gebruik worden gemaakt van een app. Kijk voor de aanbiedingen tijdens het evenement in de Meer Huishoudbeurs shop.

Kijk op iLost om te zien of het voorwerp gevonden is. Staat het voorwerp na een week nog niet op onze website? Dan is het niet gevonden. Staat het verloren voorwerp er wel tussen? Laat het weten! Door het beantwoorden van een paar vragen, weten we zeker wie de eigenaar van het voorwerp is. Het voorwerp kan worden opgehaald of toegestuurd.

Neem in dat geval contact met ons op door een mail te zenden naar
huishoudbeurs@rai.nl.