Deze artiesten geven een spetterend optreden!

Van Samantha Steenwijk tot Re-Play, op de Huishoudbeurs staan elke dag grote artiesten van Hollandse bodem op de mainstage. Zo komt bijvoorbeeld dinsdag 25 februari Wolter Kroes en Lois Lane op vrijdag 28 februari!

Grote artiesten van Hollandse bodem

Zaterdag 22 feb: Samantha Steenwijk

Zondag 23 feb: Mike Peterson & Pascal Redeker

Maandag 24 feb: Lange Frans

Dinsdag 25 feb: Wolter Kroes

Woensdag 26 feb: John West

Donderdag 27 feb: Thomas Berge

Vrijdag 28 feb: Lois Lane

Zaterdag 29 feb: Re-Play

Zaterdag 22-29 feb: Band 'Blizzert'

Catwalk workshops & The Model Convention

Strike a pose met Mariana Verkerk! Zoals ieder jaar staat ook zij van 22 feb t/m 1 mrt weer op de Huishoudbeurs. Van 26 – 29 feb zijn er dagelijks catwalk workshops. En op zondag 1 maart zal The Hangout omgetoverd worden tot een (inter)nationaal modellen festival. Heb jij zelf of heeft jouw dochter of zoon altijd al een modellen carrière voor ogen gehad, kom dan zondag 1 maart naar The Model Convention op de Huishoudbeurs en laat je door één van de vele top bureaus scouten.

Meer over The Model Convention

Tropische sferen op het Pasar Colours Festival

Je hebt met je ticket gratis toegang tot het Pasar Colours Festival met alles uit de Aziatische en Zuid-Amerikaanse cultuur. Ook dit jaar met spetterende optredens, leuke kookdemonstraties en nog veel meer!

HHB-pasar-colour

Take 1, en actie! Ontmoet jouw favoriete GTST acteur

Heb jij altijd al willen ervaren hoe het is om op een set van Goede Tijden, Slechte Tijden te staan? Tijdens de Huishoudbeurs is dit mogelijk! Je kan als bezoeker een kijkje nemen op de set van Boks, een interactieve GTST quiz spelen, op de foto bij de GTST Instabooths én je favoriete GTST acteur ontmoeten!

Plantendokter Mama Botanica

Droom je van een urban jungle in je huis, maar houd je je planten niet in leven? Op de Huishoudbeurs geeft Plantendokter Mama Botanica alle tips & tricks. Aan de hand van jouw vraag en foto’s van jouw kamerplant(en) krijg je gratis persoonlijke verzorgingstips voor je kamerplanten. Iris is online als plantenblogger bekend als Mama Botanica en auteur van het boek ‘Stek Je Plant’.

Dus ben je benieuwd hoe je je Sanseveria het beste kunt verzorgen, waar in huis je varen het beste groeit, of waar jouw Monstera gelukkig van word? Bezoek dan de Plantendokter op zondag 23 februari of zondag 1 maart van 12.00 – 16.00 uur in hal 13. 

Jumping fitness: de leukste work-out op de Huishoudbeurs 

1. Effectieve calorieverbranding: Tijdens een Jumping Fitness work-out zijn er meer dan 400 spieren aan het werk en verbrandt zo’n duizend kilocalorieën per lesuur! 
2. Efficiënte training: Buik, benen, billen – deze work-out maakt je hele lichaam stevig.
3. Perfect tegen stress: Tijdens de work-out komen endorfines vrij. Omdat Jumping Fitness een intensieve training op energieke muziek biedt en gelijktijdig een geweldige teamgeest creëert.
4. Geschikt voor iedereen: Gewicht, leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant voor beginners. Technieken zijn gemakkelijk te leren! 

Terugblik Huishoudbeurs 2019

1+1 ticketactie Huishoudbeurs