Home & Garden

3 tips om je interieur herfstproof te maken

donderdag, 19 september 2019
De herfst komt eraan. Een mooi excuus om ook thuis weer het een en ander aan te passen in je interieur!

In dit artikel geven we je tips om je interieur helemaal herfstproof te maken!

Een kleurtje op de muur

De kleur op de muur heeft een grote impact op de uitstraling van de kamers in huis. Je kunt je woning een frisse beurt geven door niet alleen de muren opnieuw te sauzen, maar ook te kiezen voor een heel nieuw kleurtje. Tinten als paars, guacemole groen en beige zijn helemaal in de komende herst en winter. Je kunt je woning extra sfeer geven door bijvoorbeeld te kiezen voor andere muurbekleding, zoals behang of betegeling.

Houtkachel

Niets zo gezellig als een knisperend haardvuurtje binnen of buiten. Zowel jouw woning als jouw tuin kun je wat extra gezelligheid geven met een houtkachel. Geniet 's avonds nog lang in de tuin dankzij de warmte van een houtkachel. Ook kun je een houtkachel kopen voor in huis. Het fijne knisperen van het haardhout geeft sfeer aan iedere woning en tuin!

Meer groen!

Nu de zomer op zijn eind is, is het tijd voor extra groen in huis. Ga mee met de laatste woontrends en kies voor meer groen in huis en tuin. Je hoeft vandaag de dag helemaal geen groene vingers te hebben om te kunnen wonen en tuin vol planten. Kies voor planten en bloemen die eenvoudig zijn in het onderhoud. Wat dacht je bijvoorbeeld van cactussen in de woonkamer? Deze planten hebben nauwelijks water nodig en geven een kamer direct meer sfeer!

Overkapping

Laat aan de achterzijde van jouw woning een overkapping plaatsen naar de tuin toe. Zo kun je vanuit huis direct de tuin in. Je zit volledig beschut oen ook met slecht weer kun je gewoon naar buiten. Een overkapping in combinatie met een houtkachel in de tuin biedt je nog meer comfort. Zo geniet je zelfs in de herfst en winter eenvoudig van het buitenleven.