Life & Living

5x originele ideeën en cadeau’s voor moederdag

vrijdag, 17 april 2020

Binnenkort is het al weer Moederdag! Cadeau’s kopen kan soms lastig zijn daarom hebben wij vijf originele ideeën op een rijtje gezet voor jullie.

1. Mooiste herinneringen

Hoewel de meeste foto’s tegenwoordig ergens online staan is het toch vaak leuk om je mooiste herinneringen fysiek te hebben. Kies daarom de leukste, mooiste en grappigste foto’s uit van jou en je moeder en maak hier een fotoboek van. Dit kan je zelf doen door ze ergens in te plakken maar je kan dit ook online doen. Je kan er dan de datum bij schrijven en waarom je dit zo’n leuke herinnering vond.

2. Sieraden

Met mooie sieraden kan het bijna nooit mis gaan! Waarschijnlijk weet je al een beetje van welke stijl je moeder houd en of ze goud of zilver draagt. Zo kan ze altijd een mooie herinnering van jou bij zich dragen.

3. Favoriete eten

Alle restaurantjes zijn helaas gesloten maar veel hiervan bezorgen nu ook thuis. Misschien het favoriete restaurant van je moeder ook wel! Dan kan je thuis als verassing de tafel mooi dekken en is het toch nog net alsof jullie uiteten zijn. Moet je daarna wel natuurlijk zelf de afwas doen. Of maak deze heerlijke en makkelijke hartjescake.

4. Bloemen

Moederdag is natuurlijk wel de dag om je moeder te verassen met een mooi bloemetje. Van een vrolijk boeket op tafel wordt iedereen gelijk een stuk vrolijker. Je kan bloemen halen bij de supermarkt of bij een bloemen winkel. Bij een bloemen winkel kan je zelf de bloemen voor het boeket uitkiezen en deze mooi laten schikken.

5. Cadeaubon

Weet je nou echt niet wat je moet kopen? Dan zit je met een cadeaubon altijd goed! Je kan er eentje kopen van hier favoriete winkel of restaurant. Zo weet je zeker dat ze blij is met wat ze krijgt omdat ze dan zelf wat mooist uit kan kiezen.

Ook leuk om te lezen:

5x leuke DIY-cadeaus voor je moeder
Zo geef je geld als origineel cadeau
Maak thuis je eigen spa-wellness