Stibat

Lever je lege batterijen in op De Huishoudbeurs

dinsdag, 7 februari 2023

Neem je lege batterijen mee naar De Huishoudbeurs, lever ze in op de stand van Stibat en maak kans op een Nationale Tuinbon ter waarde van 15 euro. Verzamel zoveel mogelijk lege batterijen. Stop ze per 10 stuks in een zakje samen met je naam en e-mailadres. Neem deze mee en kom ze bij de stand van Stibat inleveren. Hiermee draag je niet alleen bij aan een schoner milieu maar ontvang je ook gegarandeerd een leuk cadeau én een handige Batterij Bewaarbox! Tijdens Huishoudbeurs 2023 worden er dagelijks onder alle inleveraars van lege batterijen maar liefst 10 Nationale Tuinbonnen ter waarde van 15 euro verloot. Genoeg reden om alvast te beginnen met sparen, toch?

Doe mee en speel de quiz
Op de Stibat-stand kom je alles te weten over jouw ingeleverde lege batterijen. Scan de QR-code op de stand, speel de quiz en maak iedere dag kans op een half jaar lang gratis Bloomon! Je vindt de Stibat-stand aan het einde van hal 1, in de Life & Living wereld, standummer 01.280.

Wist je dat..
..alle lege batterijen die jij inlevert op De Huishoudbeurs worden gerecycled? Lege batterijen bevatten waardevolle metalen zoals ijzer, lood, zink en mangaan. Jouw ingeleverde lege batterijen krijgen een tweede leven als bijvoorbeeld kaasschaaf, fiets of pan!

 

Meer weten?