Eventnieuws

En het thema van Huishoudbeurs 2020 is....

donderdag, 29 augustus 2019

Jaaa, Huishoudbeurs 2020 komt steeds dichterbij. En zo als ieder jaar heeft ook deze editie van de Huishoudbeurs weer een leuk thema. In 2020 is het thema van de Huishoudbeurs: Wanderlust!

Prikkel je zintuigen met Wanderlust

Wanderwattes? We kunnen ons best voorstellen dat je niet direct weet wat je kunt verwachten bij dit thema. Daarom vertellen we je graag wat meer. Het thema Wanderlust gaat over het verlangen naar reizen, het ontdekken van nieuwe dingen en de sleur van het dagelijkse leven doorbreken. Of dit nu op een tropische bestemming is aan de andere kant van de wereld of juist heel dichtbij huis.

Tijdens Huishoudbeurs 2020 prikkelen we je zintuigen en laten we je kennismaken met onbekende bestemmingen, verrassende highlights, geweldige optredens en workshops en heel veel leuke producten en merken.

Daarnaast wordt Huishoudbeurs 2020 extra feestelijk vanwege het 75ste jubileum!

Don't miss it!

Kom jij ook naar de Huishoudbeurs? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de nieuwsbrief. In de nieuwsbrief vertellen we je meer over de invulling van het thema op de Huishoudbeurs, het programma, alle activiteiten en de deelnemende merken tijdens Huishoudbeurs 2020. Ook kun je via de nieuwsbrief meedoen aan geweldige winacties en vertellen we je natuurlijk alles over fijne aanbiedingen tijdens de Huishoudbeurs.

Ticketdeal: 1+1 gratis

En wist je al dat we in november een speciale ticketactie hebben? Tijdens deze actie geven we jou, bij aankoop van een ticket, het tweede ticket cadeau! Ja echt, je leest het goed, het tweede ticket krijg je tijdens deze actie helemaal gratis en voor niets.