Eventnieuws

Het aftellen is weer begonnen!

dinsdag, 11 februari 2020

Het aftellen is nu echt begonnen. Nog ruim een week en dan barst het feest los op de Huishoudbeurs! Wij zitten met het Huishoudbeurs team op de 7e etage in het kantoorgebouw van de RAI met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam. Aan de ene kant de Johan Cruijff Arena en aan de andere kant van het gebouw schittert de Westertoren. En als we naar beneden kijken, is er altijd wel iets gaande.

Afgelopen maand hadden we onder andere de Horecava, Jumping Amsterdam en de Modefabriek zien opbouwen en afbouwen. Nu is de ISE in volle gang. Ongelooflijk om te bedenken dat dit straks allemaal weg is en plaatsmaakt voor de Huishoudbeurs. Dan staan de hallen weer vol met prachtige stands, Happy & Healthy Villa workshop, DIY Xperience plein, maar liefst 3 podia met top artiesten van Hollandse bodem, Ibiza markt en nog veel meer.

Heb je de Huishoudbeurs App al gedownload? Vanaf dinsdag 11 februari beginnen we weer met Krassen & Winnen. Dan kan oprecht de voorpret beginnen. Elke dag kans om een cadeautje te winnen die je kan ophalen bij een van de standhouders. In de app vind je ook het totaal programma zodat je jouw dag goed kan voorbereiden en zeker weet dat je niets mist. Want wist je dat….

- Patty Brad elke dag op haar stand aanwezig is?
- Je op de foto kan met de cast van Goede Tijden Slechte Tijden?
- Tim Douwsma elke dag een optreden geeft bij de Pasar Colours Festival?
- Je mee kan doen met catwalk workshops met Mariana Verkerk?
- V&D z’n eerste winkel weer op de Huishoudbeurs opent?
- Je interieuradvies kan krijgen bij Café Deco?
- Je workshops kan volgen over hoe je jouw Female Succes Factor in kan zetten?

Dus download de Huishoudbeurs app en dan zien we je over een paar dagen!