Life & Living Advertorial

Mis ze niet: dit zijn de best gewaardeerde accommodaties van Nederland!

donderdag, 25 januari 2018

Een hotel voor je droomvakantie kiezen is fantastisch om in de vakantiesfeer te komen, maar bij zoveel geweldig aanbod soms ook een flinke klus. Gelukkig zijn daar de vakantiefans die hun review op Zoover.nl achterlaten. Zij maken je het een stuk makkelijker. Zo weet je in ieder geval zeker dat je een fijn verblijf tegemoet gaat bij een échte topper. En die best scorende accommodaties, dat zijn niet geheel toevallig de winnaars van een Zoover Award! Dit zijn ze, de beste accommodaties van dit jaar.

Onderstaande artikel is geschreven door Zoover voor Huishoudbeurs.

Wanneer je een review schrijft over het door jou bezochte hotel, appartement, de B&B of die ene leuke camping kun je niet alleen even lekker je eigen vakantie herbeleven, maar help je ook nog eens andere vakantiegangers een keuze te maken. En dat deden Nederlandse vakantiefans maar liefst 255.768 (!) keer in 2017. Aan vakantiepret geen gebrek dus.

De topaccommodaties van Nederland met een Gouden Zoover Award

Jaarlijks kiezen vakantiegangers in acht categorieën winnaars, en dit zijn de accommodaties met de hoogste gemiddelde reviewcijfers. Zij scoorden hoger dan een 9 en wonnen een gouden Zoover Award:

Tip! Grote plus van die Zoover Awards: het maakt een accommodatie uitkiezen waar je de vakantie van je leven beleeft een stuk makkelijker! Zoek bij het boeken van een accommodatie naar een gouden of oranje Zoover Award en je vakantie kan niet meer stuk.

De grote lieveling van het publiek: Bed & Breakfast Seppenstijn

Als grote publiekslieveling van 2017 kwam Bed & Breakfast Seppenstijn in het Drentse Ruinerwold uit de bus. Zowel als regiowinnaar als accommodatietype De tienen vliegen je om de oren bij de reviews van deze populaire B&B. Vakantiegangers zijn het er unaniem over eens: een verblijf bij Bed & Breakfast Seppenstijn is een waar cadeautje. Disna: ‘De enige B&B waar echt alles perfect is. Van vers gekookt eitje van de kippen van de buren tot het heerlijke bad in de sfeervolle badkamer en de stijlvolle slaapkamer waardoor ik mij in Zuid-Frankrijk waande. Of wat dacht je van die verrukkelijke mini-high-tea?’ Volgens Disna word je hier volledig in de watten gelegd zonder dat het too much is.

Laat je ook verrassen door deze accommodaties

Ook zeker de moeite waard zijn de accommodaties die een oranje Zoover Award in de wacht sleepten. Zij scoorden misschien net geen 9, maar een 8,9. Dit zijn de hotels, B&B’s, campings en andere acco’s met een gemiddeld cijfer tussen de 8 en 8,9.

Topaccommodaties per regio

Voor het eerst werden dit jaar ook dertien regiowinnaars beloond (12 provincies én de Waddeneilanden) voor hun gastvrijheid en harde werk! Onderschat nooit hoe leuk een vakantie op eigen bodem kan zijn. Er even tussenuit dichtbij huis? Op deze accommodaties is menig vakantiefan een beetje verliefd geworden. Grote accommodatie of knus verblijf? Je zegt het maar! Maak een keuze uit deze Regiowinnaars van een Zoover Award. Dan zit je altijd goed.

Noord-Holland

Groot: Hotel Blooming

Friesland

Klein: Pension Perruque

Groot: Landal Waterpark Terherne

Drenthe

Klein: B&B Seppenstijn

Groot: Camping Sparrenhof.

Flevoland

Geen winnaars

Overijssel

Klein: Landrijk de Reesprong

Groot: Camping De Flierweide

Limburg

Klein: Appartement Wellness Parklaan

Groot: Hotel Slenakerhof

Gelderland

Klein: Camping Reeëndal

Groot: Hotel De Slaapfabriek

Utrecht

Klein: B&B Boerderij Hazenveld

Groot: Vakantiepark De Thijmse Berg

Groningen

Klein: geen winnaar

Groot: De Watermolen

Zuid-Holland

Klein: B&B Het Vogelhuis

Groot: Camping De Lage Werf

Zeeland

Klein: Minicamping Boogaard

Groot: Camping De Vliedberg

Noord-Brabant

Klein: Camping Hoeve De Bonte Kraai

Groot: Hotel Stille Wilde

Waddeneilanden

Klein: B&B De Moerbei

Groot: Hotel Kogerstaete Texel

En, beginnen de vakantiekriebels zich al aan te dienen? Pak de agenda erbij en plan een welverdiend weekendje weg of vakantie in eigen land. Met z’n tweetjes of met het gezin. Zoals je ziet heeft Nederland genoeg superleuke accommodaties om je hart aan te verliezen.