Wat heb je nodig?
- 2 kipfilet
- 250 gram champignons
- 100 gram rucola
- 50 gram taugé
- 4 eetlepels pindakaas
- 125 ml melk
- 1 theelepel sambal
- 1 ui
- olijfolie
- peper en zout
Hoe maak je het?
- Roer in een klein steelpannetje de pindakaas, melk en sambal door elkaar en zet op laag vuur
- Snipper de ui fijn en voeg toe aan de saus, roer het goed door elkaar en verwarm geleidelijk
- Snij ondertussen de kipfilet in blokjes en de champignons in plakjes
- Zet een pan op hoog vuur en bak in wat olijfolie de kipblokjes kort aan
- Voeg de champignons eraan toe en verwarm het geheel totdat het lichtbruin kleurt
- Verdeel de rucola over twee borden en besprenkel met wat olijfolie
- Strooi er wat peper en zout over
- Schep de kip en champignons op de rucola en verdeel hier de satésaus over
- Verdeel tot slot de taugé over de twee borden en serveer direct