Vintage Valley

Heb jij ook een overvolle kledingkast met items die je zelf niet meer draagt maar té leuk zijn om niet iemand anders blij mee te maken? Huur dan tijdens Huishoudbeurs 2024 een plek in Vintage Valley en laat de bezoekers in jouw kledingkast shoppen. Leuk voor hen én leuk voor jouw portemonnee!

Wij verzorgen een kledingrek, kapstok, kledinghangers en een leuke stand. Het enige wat jij hoeft te doen is je mooiste kleding controleren, prijzen en daarna met een grote glimlach de bezoekers in jouw kast laten snuffelen.


Hoe werkt het?
In Vintage Valley zijn per shift een aantal verkoopplekken beschikbaar

Shift 1 van 11.00-14.00 uur
Shift 2 van 14.30-18.00 uur
Shift 3 van 18.30-21.00 uur (alleen tijdens de avondopening)

Huishoudbeurs 2024 vindt van 17 tot en met 24 februari 2024 plaats in RAI Amsterdam. De avondopeningen zijn op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari.

De kosten bedragen €50,- voor het huren van een verkoopplek per shift. Je mag zelf de prijs van de kleding die je verkoopt bepalen. We helpen je (eventueel) met het afstemmen van de juiste prijs. Na je shift kun je uiteraard genieten van alles wat Huishoudbeurs 2024 te bieden heeft.


Spelregels

  • Het betalen van het inschrijfgeld dient voor de start van De Huishoudbeurs te worden voldaan.
  • Uitsluitend dameskleding (geen kinderkleding)
  • Je hebt naast het kledingrek een kapstok ter beschikking voor sjaals en/of tassen. Schoenen zijn niet toegestaan. Het kledingrek kan maximaal 60 items kwijt. De hangers zijn al aanwezig. Het is niet toegestaan om items op de grond te plaatsen.
  • De kleding is gewassen, van deze tijd, netjes en niet gepild of beschadigd. 
  • Het is niet toegestaan om kleding of accessoires te verkopen van merken als Shein, AliExpress, Zeeman, Wibra, Primark, Amazon, Temu.
  • Je rekent zelf je items af op de beurs. Het moet voor de bezoeker mogelijk zijn om zowel contant als met pin te betalen. Dit kan bijvoorbeeld via een betaalverzoek via je eigen bank.
  • Bedrijven of ZZP-ers zijn niet toegestaan, het is een activiteit voor particuliere vintage verkoop.
Vintage Valley Huishoudbeurs tweedehands ruilfabriek kleding

In december nemen wij contact met je op om een intakegesprek te plannen. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de kleding die jij gaat verkopen. Zo krijgen wij een goed beeld van de items die in Vintage Valley gaan hangen en kunnen we je adviseren over de te vragen prijs.

Zie je jezelf al staan? Meld je dan aan vóór 20 december 2023 want het aantal plekken is beperkt. 

SCHRIJF JE NU IN!