Online Huishoudbeurs het gezelligste dagje uit vanuit je luie stoel

maandag, 27 oktober 2014

De Huishoudbeurs, het grootste consumentenevenement in haar soort, opent op 31 oktober, 1 en 2 november 2014 ook virtueel haar deuren. Deze lancering, waarbij de fysieke beleving van het ‘gezelligste dagje uit’ een online ervaring wordt vanuit de luie stoel, is uniek in Nederland. Lange Frans, Thomas Berge en Mike & Colin treden ondere andere op. De optredens kunnen via de website online.huishoudbeurs.nl live bekeken worden. Gastheer Ferry Doedens zorgt ervoor dat deze live shows op rolletjes loopt. Verder kan de websitebezoeker gebruikmaken van superdeals, die ieder kwartier plaatsvinden, deelnemen aan diverse workshops - waaronder die van Mari van der Ven -, chatten met de aanwezige artiesten en spiritueel geïnspireerd worden. Bovendien ontvangt men bij besteding van € 25,- één van de gratis producten (op=op). Alles op het gebied van fashion, beauty, family fun, travel, food en home sweet home is deze drie dagen te vinden op online.huishoudbeurs.nl.

De Huishoudbeurs, het succesvolle evenement in Amsterdam RAI dat jaarlijks zo’n kwart miljoen vrouwen trekt, wordt hiermee ook een online beleving. Net als bij de fysieke variant zijn er dagelijks optredens. De aanwezige artiesten geven een intiem live-concert, waarbij een select gezelschap van fans aanwezig is.

Beursmanager van Amsterdam RAI Nicole Mengerink: “Met het opzetten van dit virtuele evenement hebben we goed geluisterd naar de bezoekers. Datgene, dat de fysieke Huishoudbeurs succesvol maakt, is de basis geweest voor de Online Huishoudbeurs. Denk hierbij aan: scherpe aanbiedingen in de vorm van superdeals, gratis producten, live optredens, entertainment, workshops. En wat dit online evenement nu zo bijzonder maakt, is dat je er lekker voor kunt thuisblijven”.

Off- en online Huishoudbeurs

De online Huishoudbeurs wordt van 31 oktober tot en met 2 november 2014 georganiseerd, zodat de consument vanuit haar luie stoel kan deelnemen via online.huishoudbeurs.nl. De fysieke variant, Huishoudbeurs 2015, wordt van 21 februari tot en met 1 maart 2015 gehouden in Amsterdam RAI.