Huishoudbeurs krijgt in 2017 een extra kleurrijk tintje!

maandag, 16 januari 2017

Wie van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari in een kleurrijke outfit richting RAI Amsterdam afreist, maakt kans op mooie prijzen! Het thema dit jaar is Colors, dat overal op de Huishoudbeurs terugkomt. Van kleur- en stylingadvies door binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw en het kleurrijke Pasar Colors Festival tot het nieuwe maagdelijk witte trouwpaviljoen Just Marry! Bovendien zorgen natuurlijk de ca. 250.000 bezoekers voor de nodige kleur!

Colors
Elk jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van een thema. Vorig jaar was dit ‘Welcome to the Future’ en dit jaar is het COLORS. ‘Colors staat voor hoe kleurrijk het leven van dé vrouw is. Dit uit zich op de beurs bijvoorbeeld in kleuradvies op het gebied van kleding, haar en make-up tot eten proeven uit de meest kleurrijke exotische keukens! En hopelijk ook onder onze bezoekers. Daarom roep ik iedere bezoeker op om zo kleurrijk mogelijk naar de beurs te komen. Onder de kleurrijkste bezoekers verloten wij elke dag mooie prijzen.' aldus Nicole Babay-Mengerink, beursmanager Huishoudbeurs.

Maagdelijk wit
Voor het eerst in de geschiedenis stapt een stel op zaterdag 18 februari in het huwelijksbootje op de Huishoudbeurs. De bekende trouwambtenaar Dirk Zeelenberg voltrekt het huwelijk. Het huwelijk zal net als in het echt plaatsvinden met familie, vrienden en als extraatje een hoop bezoekers! Aansluitend kunnen bezoekers en toekomstige bruidsparen terecht op het nieuwe trouwpaviljoen 'Just Marry!' waar ze alles kunnen vinden op het gebied van trouwen. Van prinsessen-bruidsjurken en trendy trouwpakken tot bloemen, huwelijksreizen en ringen. Daarnaast vinden er dagelijks bruidsmodeshows.

Kleurrijke wereldkeuken
Van Surinaams, Chinees tot Marokkaans, wie aan de wereldkeuken denkt, denkt aan het veelzijdige karakter en het exotische en kleurrijke voedsel. Dit alles komt terug in het Pasar Colors Festival, dat negen dagen lang tijdens de Huishoudbeurs plaatsvindt. Bezoekers kunnen hier elke dag en avond eten bij verschillende restaurants en shoppen op de Oosterse markt.

Color Blocking
Wie toe is aan een nieuw kleurtje op de muur, stijladvies nodig heeft of op zoek is naar een geheel nieuw interieur, kan terecht op het Wooninspiratieplein. Bezoekers vinden hier diverse mooie woonmerken, verschillende trendy stijlkamers en elke dag is er de mogelijkheid om te speeddaten met één van onze stijladviseurs, waaronder binnenhuisarchitect Michiel de Zeeuw.

Regenboog aan activiteiten
Ruim 350 bedrijven hebben dit jaar interessante producten en aanbiedingen voor de bezoeker in petto. Naast de vele grote merken zijn er volop modeshows, demonstraties, make-overs en workshops.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2017
Van 18 t/m 26 februari 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Happy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl.