Eerste Online Huishoudbeurs succesvol

maandag, 3 november 2014

De lancering van de Online Huishoudbeurs, waarbij de fysieke beleving van het ‘gezelligste dagje uit’ een online ervaring wordt, is succesvol gebleken. Ruim 60.000 unieke bezoekers hebben de website bezocht waar ze gebruik konden maken van de superdeals, workshops konden volgen en video’s hebben bekeken. Iedere dag was er gedurende anderhalf uur een live show te volgen op de website waar ruim 15.000 bezoekers naar hebben gekeken. Optredens van onder andere Lange Frans, Thomas Berge en Mike & Colin kon men thuis vanuit de luie stoel meemaken. Opvallend was de hoge betrokkenheid via de live chatfuncties, ruim 4.000 berichten. Ook de diverse workshops zijn goed ontvangen door de bezoekers, die gemiddeld 1,8 keer de website bezochten in de afgelopen 3 dagen.

Alles op het gebied van fashion, beauty, family fun, travel, food en home sweet home was te vinden op www.onlinehuishoudbeurs.nl. Men heeft gebruik kunnen maken van diverse superdeals, die elk kwartier voorbijkwamen, en bij besteding van iedere € 25,- ontving men een gratis product.

Tijdens de live show ontving presentator Ferry Doedens diverse artiesten, die een intiem optreden verzorgden voor een select aantal Huishoudbeursfans in Amsterdam RAI. Daarnaast kon het aanwezige publiek deelnemen aan de make over van Mari van de Ven, DIY workshops en spirituele sessies volgen en kreeg het styling advies. Vanuit New York gaf catwalkcoach Mariana Verkerk tips over modellenwerk. Bezoekers thuis konden dit populaire onderdeel via live streaming volgen. “Ik had het gevoel alsof de artiesten bij me in de woonkamer stonden”, was één van de reacties op de live chat.

Beursmanager van Amsterdam RAI Nicole Mengerink: “Met deze eerste Online Huishoudbeurs hebben we echt gepionierd. De succesfactoren van het fysieke evenement, dus scherpe aanbiedingen, gratis producten, workshops en entertainment, hebben we online doorvertaald. De leerpunten hieruit zijn bijzonder waardevol, die we meenemen naar de 2e editie volgend jaar.”

Fysieke Huishoudbeurs

Huishoudbeurs 2015, de 70e editie, wordt van 21 februari tot en met 1 maart 2015 gehouden in Amsterdam RAI.