Huishoudbeurs 2022
Eventnieuws
donderdag, 23 september 2021

Huishoudbeurs 2022, het verheugen kan beginnen!

Gelukkig heeft het weer ons op nog wat mooie nazomerse dagen getrakteerd. Het Huishoudbeurs team werkt sinds kort weer vanuit RAI Amsterdam. Hoe fijn is dat, elkaar in het echt zien en spreken. Het voelt bijna als luxe. Wat je lang hebt moeten missen, waardeer je daarna des te meer.

Het verheugen kan beginnen!

In de vorige nieuwsbrief meldde we dat de voorbereidingen voor Huishoudbeurs 2022 in volle gang zijn. Maar wanneer moet je je agenda leegruimen om richting Amsterdam te komen? Van 19 tot en met 25 februari 2022. Welke dag wordt het voor jou? De afgelopen maanden hebben we heel veel mooie partijen gesproken en zijn we dichtbij het kunnen onthullen van de eerste namen en activiteiten.

Swingend van start

De ticket verkoop wordt aan het einde van het jaar, zoals je van ons gewend bent, afgetrapt door de 1+1 actie. Koop 1 ticket voor Huishoudbeurs 2022 en krijg er 1 ticket helemaal gratis bij. Voor deze actie hebben we een beperkt aantal tickets beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent! In de nieuwsbrief van oktober zullen we je meer vertellen over welke soorten tickets er allemaal zijn en wanneer de verkoop gaat beginnen.

Goed om te vermelden: de tickets voor Huishoudbeurs 2022 geven alleen maar toegang tot … De Huishoudbeurs. Hoe zit dat? In voorgaande jaren was het mogelijk, op bepaalde dagen, met een ticket voor De Huishoudbeurs ook De Negenmaandenbeurs te bezoeken. In 2022 zullen beide evenementen op verschillende dagen, los van elkaar plaatsvinden.

Informatie & inspiratie

In de nieuwsbrief van deze maand vertellen we je alles over een kruidentuin in je keuken. Geven we een lekker recept voor andijviestamppot met zoete aardappel, ideeën voor sfeervolle verlichting in de tuin en kun je één van de verrukkelijke kookboeken in onze kookboeken top 10 winnen.

Tot volgende maand!
Team Huishoudbeurs

Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!