Huishoudbeurs 2024 komt eraan! Waar alles wat met het leven te maken heeft, wordt gevierd. Zet maar in je agenda, want het wordt een feestje waar je bij wilt zijn.

Alleen Blokker heeft deze waanzinnige aanbieding voor Huishoudbeurs 2024 in huis. Bij elke aankoop vanaf € 5,- ontvang je op je kassabon een actiecode voor 2 middagtickets (van 16:30 tot 21:00) & 2 shoppers ter waarde van € 20 voor slechts € 5. De actieperiode loopt van 22 januari tot en met 11 februari. Wees er snel bij, want op = op!

 

Naar de Blokker ticketshop

 

Tickets & shoppers bestellen?

  • Ga naar de speciale Blokker ticketshop en voer jouw unieke code in
  • Deze code wordt geprint op je Blokker kassabon tijdens de actieperiode (bij besteding vanaf € 5,-.)
  • Kies je dag: donderdag 22 februari of vrijdag 23 februari
  • Je kunt maximaal 1 pakket van 2 middagtickets & 2 (lege) shoppers bestellen per unieke code
  • De code kan verzilverd worden tot en met 23 februari 2024

  • Naar de Blokker ticketshopVerzamel je familie, vrienden & buren en maak er een gezellige date van. Geniet van alles waar je van houdt onder één dak op Huishoudbeurs 2024, van 17 tot en met 24 februari.

Klaar om nieuwe producten te ontdekken? Gun jezelf je volgende must-have items en ga los in de vele shops. Elke week worden nieuwe merken toegevoegd aan de deelnemerslijst. Geniet van alles waar je van houdt onder één dak.300+ shops & stands

Van 's ochtends vroeg tot sluitingstijd dompelen we je hier onder in een sfeervolle mix van live muziek en DJ's. The Hangout is dé plek waar jouw dag begint. En elke dag om 16:00 uur geniet je van een optreden van een grote muzikale artiest.Bekijk de line-up

Neem plaats in het Huishoudbeurs theater en laat je inspireren. Van schoonmaakexpert en relatiecoach tot gezondheidsgoeroe en bespaarvirtuoos. Onze sprekers delen graag hun kennis en ervaring met jou.

 

 

Talks that tell


Twee vrouwen bij een workshop

Welkom op het Workshopplein! Schuif aan bij één van de vele, trendy workshops en ontdek hoe leuk het is een kunstwerk te maken. Een creatieve herinnering aan een mooie dag om mee naar huis te nemen.

 

 

Get creative