Veelgestelde vragen - Bereikbaarheid

Bekijk de pagina Reis & verblijf voor de mogelijkheden per auto, taxi en openbaar vervoer.

Per metro en bus
Iedere 5 minuten rijdt metro 52 vanuit het centrum van Amsterdam (Amsterdam CS) richting Zuid (halte Europaplein). Metrolijn 52 stopt voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.
Vanaf NS-station Amsterdam Amstel is de RAI het best te bereiken met metro 51 of bus 65 richting KNSM eiland (halte Scheldeplein). Metro 51 heeft tevens verbinding met Amsterdam Centraal Station. Vanaf Amsterdam Sloterdijk is de RAI het best te bereiken met metro 50 richting Gein (halte station Amsterdam RAI).

Per trein
NS-station RAI ligt op 300 meter van de RAI en heeft regelmatig verbinding met station Amsterdam-Duivendrecht, station Amsterdam-Amstel en station Schiphol, die zijn aangesloten op het internationale intercitynet. Meer informatie via de NS Reisplanner en kijk voor treintickets met korting op de Uitgelicht pagina van NS.

Voor actuele informatie over werkzaamheden aan het spoor, kun je de reisinformatie pagina van NS raadplegen.

Per vliegtuig
Met de auto, trein, taxi of bus is het 15 minuten reizen van Schiphol Airport naar RAI Amsterdam. Op Schiphol.nl staat een overzicht van actuele vluchtinformatie, aansluitend vervoer naar de RAI en zakelijke faciliteiten op de luchthaven.

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A 10 (Afslag S109 RAI). Direct bij het naderen van Amsterdam via de autosnelweg A1 (Amersfoort/ Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/ Amsterdam) wordt de RAI aangegeven op de ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag is de route naar de parkeergarages aangegeven.

Met navigatiesystemen kunt u navigeren naar:

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam


De 'P-RAI' borden zijn echter leidend.

Ga je op zaterdag 24 februari De Huishoudbeurs bezoeken en ga je met de auto? Door een demonstratie kan een aantal afritten van de A10 vanaf ongeveer 12.00 uur afgesloten zijn en word je via andere wegen omgeleid. Dit kan leiden tot een iets langere reistijd, houd hier rekening mee en check de actuele verkeersinformatie bij vertrek. De deuren van RAI Amsterdam gaan om 10.00 uur open, De Huishoudbeurs is vanaf 11.00 uur toegankelijk. Tot straks!

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

  • Per auto/taxi: ± 10 minuten (kan langer duren tijdens de spits)
  • Per metro: ± 6 minuten vanaf halte Europaplein
  • Per tram: ± 25 minuten

Ja, diverse busondernemingen uit heel Nederland brengen je (bijna) van deur tot deur naar de Huishoudbeurs. Je kunt via de website van de SKTB een busonderneming zoeken die vanuit jouw woonplaats vertrekt, daar staat ook informatie over de prijzen.

Nee, er zijn ook zelfstandige busondernemingen die reizen organiseren naar de Huishoudbeurs.

Nee. Voor de Huishoudbeurs zijn geen losse NS-dagretours beschikbaar in de webshop. Wel kan in De Spoordeelwinkel van NS een combinatie-ticket worden gekocht. Voor actuele informatie over werkzaamheden aan het spoor, kun je de reisinformatie pagina van NS raadplegen.

Op deze website is allerlei informatie over Amsterdam te vinden.

In de directe omgeving van RAI Amsterdam bevinden zich diverse winkels, restaurants en supermarkten.

Meer informatie over restaurants in Amsterdam

Via RAI Hotel Services, 020 549 19 27 of hotelservices@rai.nl, kan er tegen gunstige tarieven een hotelkamer geboekt worden.

 

RAI Hotel Services helpt graag bij het vinden van hotelaccommodatie.

RAI HOTEL SERVICES

Het is ook mogelijk om online een hotelkamer te boeken.