Van 18 tot en met 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs! Je vergeet de tijd zodra je, samen met je vrienden en familie, onze onvergetelijke wereld binnen stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Tickets

 

 

Het aftellen is nu echt begonnen! Over een paar weken begint Huishoudbeurs 2023 in RAI Amsterdam. Van 18 tot en met 24 februari gaat het dak eraf met een programma bomvol verrassende activiteiten. Tickets zijn nog tot en met 17 februari met korting te bestellen. En wist je dat de tickets voor maandag, dinsdag en woensdag extra voordelig zijn? Mis deze kans niet en ga vlug naar de ticketshop. Gun jezelf een gezellig dagje uit en kom proeven, beleven & shoppen!

Huishoudbeurs 2023 is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21:00 uur. De ticketprijzen zijn exclusief € 1,95 verwerkingskosten per bestelling. Het is niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren of het aankoopbedrag terug te krijgen.

Voordat je een ticket kiest, vragen we je een keuze te maken op welke dag je komt. Om je hierbij te helpen, kun je de dagen thermometer raadplegen om te zien welke dag het beste bij je past. Zo kan iedereen genieten van een comfortabel en gezellig dagje uit!


 

 
VIP - uitverkocht

Als je kiest voor het super-de-luxe VIP arrangement geniet je maximaal van al het moois dat Huishoudbeurs 2023 te bieden heeft. Naast toegang tot het evenement, via een eigen entree, is de garderobe en tassen-bewaarservice gratis. Je start de dag relaxed met koffie of thee en iets lekkers. Daarna even langs de beauty touch-up! Als je tussendoor even wilt uitrusten, kan dat tijdens de heerlijke lunch of het borrelmoment aan het einde van de dag in het Grand Café. De grootste Nederlandse artiesten van dit moment, die dagelijks optreden op het hoofdpodium, komen langs voor een meet & greet. Uiteraard ga je naar huis met een goedgevulde, luxe goodie bag. En dat alles voor € 49,95. Wees er snel bij, want het aantal tickets is beperkt.
 
VIP upgrade - uitverkocht
Heb je al Early Bird of 1+1 tickets gekocht? Dan kun je je bezoek upgraden naar een VIP arrangement. Alle VIP extra’s zijn voor jou voor € 34,95. Het VIP upgrade ticket is alleen geldig in combinatie met een regulier ticket voor dezelfde datum. Beide tickets dienen aan de deur gescand te worden.
 
Avond

Op donderdag 23 februari en vrijdag 24 februari is Huishoudbeurs 2023 ook ’s avonds geopend. Geniet van het evenement en het entertainmentprogramma van 17:00 uur tot 21:00 uur voor slechts € 7,50 per ticket. Tickets zijn te bestellen in De Huishoudbeurs ticketshop óf via Vakantie Veilingen. Bied mee en maak kans op 2 tickets voor een aantrekkelijke prijs. Wie neem jij mee?

Kinderen
De toegang is gratis voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Voeg wel een ticket toe aan de bestelling want deze wordt gescand aan de deur. Voor kinderen van 5 tot en met 16 kost een ticket € 7,95. Er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen voorzien in het programma.
 
Voorverkoop en online verkoop tijdens evenement
De voorverkoopprijs van een regulier ticket bedraagt € 17,95. Voor maandag, dinsdag en woensdag is er een special MA-DI-WO voorverkoopprijs van € 15,95 per ticket. De online prijs tijdens het evenement is € 19,95 per ticket (voor MA-DI-WO € 17,95). Dat zijn mooie besparingen ten opzichte van de kassa prijs!

Kassa
Het is mogelijk om aan de kassa, tijdens het evenement, tickets te kopen. Een ticket voor volwassenen kost dan € 22,00.
 
Negenmaandenbeurs upgrade
Upgrade je ticket met een bezoek aan de Negenmaandenbeurs. Voor € 5,00 extra zijn beide evenementen te bezoeken op zaterdag 18 februari. Het Negenmaandenbeurs upgrade ticket is alleen geldig in combinatie met een Huishoudbeurs 2023 ticket voor zaterdag 18 februari.
 
Shopper - alleen nog verkrijgbaar op het evenement 
Ook dit jaar willen we jullie natuurlijk niet met lege handen naar huis laten gaan. De bomvolle shopper, in beestachtig fraai pantermotief, is gevuld met de leukste en lekkerste producten. De shopper is van jou voor € 5,00 en haal je tijdens of na afloop van het evenement op bij de speciale shopper afhaalpunten. Haal je shopper uiterlijk vrijdag 24 februari 2023 voor 19:30 uur op. Alle niet op tijd opgehaalde shoppers gaan daarna in de verkoop. Je kunt het shopper ticket vanaf je smartphone laten scannen bij het afhaalpunt. Heb je geen smartphone? Print je ticket uit en neem het mee. Zonder ticket voor Huishoudbeurs 2023 is het niet mogelijk een shopper af te halen.
 
Met de bus naar Huishoudbeurs 2023
Wil je jouw bezoek aan Huishoudbeurs 2023 super relaxed maken? Kom dan met de touringcar! Je wordt gereden en de bussen stoppen voor de deur. Op de site van Koninklijk Nederlands Vervoer vind je aanbieders met goede deals voor Huishoudbeurs 2023.
 
NS Spoordeelwinkel 
Reis met de trein naar Huishoudbeurs 2023 en kom ontspannen aan. Je stopt bijna voor de deur! Vanaf 1 januari is in de Spoordeelwinkel een voordelig combi-ticket verkrijgbaar. Reizen vanuit heel Nederland naar station RAI, in de daluren, en toegang tot het leukste evenement van Nederland voor €42,00 per persoon. Op maandag, dinsdag en woensdag voor €40,00 per persoon.

Locatie
Huishoudbeurs 2023 wordt georganiseerd in RAI Amsterdam. Je kunt naar binnen voor entree K en entree L