6 Kledingtrucjes waardoor je nét wat slanker lijkt

6 Kledingtrucjes waardoor je nét wat slanker lijkt

  • 03 juli 2018
  • Huishoudbeurs
  • DIY

De zon schijnt en het liefst wil je direct je zomerse outfit aan. Maar wat als je wat onzeker bent over je vormen of het gevoel hebt dat je lichaam nog niet helemaal summerproof is? Met deze 6 kledingtips lijk jij stiekem nét wat slanker en kun je die ene zomerse outfit met een gerust hart aantrekken!

Streepjes

Misschien wel de meest bekende kledinghack: let op met strepen! Horizontale strepen zorgen ervoor dat je breder lijkt terwijl verticale strepen het juist doen lijken alsof je heel lang bent.

A-lijn jurk

Omdat dit jurkje aan de onderkant uitloopt, zit je met je deze dress altijd safe. Bredere heupen en bovenbenen worden door de uitlopende vorm minder benadrukt en de aandacht verschuift zo naar het bovenlichaam. Heb je een vrij stevige voorgevel, dan is een A-lijn jurkje wat minder geschikt.

Oversized kleding

Veel mensen denken dat ze slanker lijken in een oversized kledingstuk. Maar juist kleding die ruimer valt, doet het lijken alsof je veel zwaarder bent dan in werkelijkheid. Koop daarom kleding in je eigen maat en zorg ervoor dat een kledingstuk goed aansluit.

Broek met strepen

Ben je klein, kies voor een ‘track pant’, een broek met een streep op de zijkant. Deze broeken doen je benen langer lijken!

Kleur

Leuk, en zeker in de zomer, zijn verschillende kleurtjes. Om meer lengte te krijgen kun je toch beter kiezen voor één kleur. Vooral zwart  kleedt ontzettend af en snoept er optisch zo een paar kilo af.

BH

Een goede BH doet wonderen. Weet je niet zeker welke maat je maat draagt, laat dan je maten eens opmeten in een lingeriezaak. Een goede beha die je borsten lift, geeft je figuur direct een boost!

Deze tips zijn ook heel handig:

- Verbrand door de zon, 5 tips

- 3 trucjes om je witte sneakers schoon te maken

- Handig! 10x Dit is waar je balletjes silicagel goed voor kunt gebruiken

Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app