11 tips voor een romantische thuisdate

11 tips voor een romantische thuisdate

 

Je kunt natuurlijk een date buiten de deur plannenn met je lief maar thuis daten is net zo romantisch en, bijkomend voordeel, het is vaak nog stukken voordeliger ook. Wij delen 11 leuke ideeën om thuis een romantische date te organiseren!

Muziek

Alles begint met sfeer. Zorg dat je van tevoren een fijne en romantische playlist vol guilty pleasures hebt samengesteld.

Kleding

Ook al ga je niet de deur uit, zorg toch voor een spannende outfit. Geen trainingspak dus maar juist een sexy lingeriesetje onder dat ene jurkje, heels in een knallend kleurtje  of mooie accessoires om je outfit helemaal af te maken!

Eten

Eten bestellen ligt misschien voor de hand, maar veel leuker is het om samen in de keuken te staan. Kies bijvoorbeeld een thema en maak samen de lekkerste gerechten. Natuurlijk met verschillende gangen en bijpassende wijnen.

Wijn

And speaking off, je kunt thuis ook een mini wijnproeferij organiseren. Ga van tevoren naar de slijterij, win advies in en neem verschillende soorten kleine flesjes wijn mee. Kies bij elke gerecht een andere wijn en beslis samen welke wijn jullie favoriet is.

Cocktails

Is wijn niet je ding, kies dan voor cocktails. Maak een menukaartje met enkele cocktails en shake ze met liefde voor je schatje.

Dansen

Op jullie playlist staan vast wel een paar schuifelnummertjes. Dim het licht, steek de kaarsjes aan en vraag je partner ten dans.

Spelletjes

Pak wat oude bordspellen uit de kast en organiseer een ouderwetse spelletjesavond. En in plaats van chips, zorg je natuurlijk voor lekkere exclusieve hapjes tijdens het spelen van de spelletjes.

Kamperen

Is het lekker weer? Gooi de matrassen op het balkon of in de tuin en slaap samen onder de sterrenhemel.

Massage

Zet de fles massageolie maar vast klaar en verwen elkaar met een heerlijke full body massage.

Filmavondje

Een film- of serieavondje is altijd een goed idee. Sluit de gordijnen, steek de kaarsjes aan en maak er een filmmarathon van.

Mooie woorden

Schrijf een week lang voor jullie date elke dag alle mooie en lieve gedachten die je hebt over elkaar op. Tijdens jullie thuisdate kunnen jullie er een momentje van maken om ze bij kaarslicht aan elkaar te vertellen.

Ook leuk om te doen:

- Stappenplan: maak thuis je eigen wellness

- De leukste uitjes voor jou en je vriendin

- De ultieme bucketlist voor vriendinnen: 25x doen!Deel dit artikel

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

blijf op de hoogte »

Nieuwste Video

Meer video's »
Bereid je bezoek voor
download de app