Tickets

Wat is de toegangsprijs voor De Huishoudbeurs?

Ticket  Prijs
Early Bird €10,-
1+1 actie €11,-
Voorverkoop (alleen online) €17,95
Tijdens de beurs, online €19,95
Tijdens de beurs, aan de kassa €22,-
Kinderen 0 t/m 4 jaar Gratis
Kinderen 5 t/m 16 jaar €7,95

Met je Huishoudbeurs ticket heb je alleen toegang tot De Huishoudbeurs. In voorgaande jaren was het mogelijk met een Huishoudbeurs ticket ook De Negenmaandenbeurs te bezoeken. In 2022 vinden beide evenementen op verschillende dagen, los van elkaar, plaats. Als je ook de Negenmaandenbeurs wilt bezoeken, zul je een apart ticket daarvoor moeten kopen.

LET OP!

  • Per bestelling wordt € 1,00 aan servicekosten berekend.
  • Geen printer? Geen nood! Het is mogelijk om bij de entree je ticket vanaf je smartphone te scannen.

Is er korting voor 65+?

Nee. We hebben geen korting voor 65+.

 

Is er korting voor kinderen?

Ja. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis. Voor kinderen van 5 tot en met 16 jaar betaal je €7,95 voor een ticket.

 

Waar kan ik een ticket kopen?

Je kunt een ticket kopen via de Ticketpagina

 

Hoe werkt het online bestellen van een ticket?

Via De Huishoudbeurs website kan gemakkelijk online een ticket gekocht worden. In de bestelmodule geef je aan hoeveel tickets je wilt ontvangen. Na het voltooien van de bestelling wordt via e-mail een e-ticket verstuurd. Dit e-ticket is je toegangsbewijs, print het uit zodat het gescand kan worden bij de entree van De Huishoudbeurs. E-tickets kunnen ook worden gescand vanaf een smartphone. Het e-ticket heeft een unieke barcode die slechts eenmalig gebruikt kan worden, kopiëren is zinloos.

 

Kan ik mijn Early Bird of 1+1 ticket(s) upgraden naar VIP?

Ja. In de webshop zijn voor elke dag VIP upgrade tickets beschikbaar. De VIP upgrade tickets zijn alleen geldig in combinatie met een Early Bird ticket of een dag ticket uit de 1+1 actie. Het aantal upgrade tickets is beperkt, vanwege de maximale VIP capaciteit. Op = op. 

 

Moet ik mijn e-ticket printen?

Nee. Dit hoeft niet als je in het bezit bent van een smartphone. Je kunt je e-ticket bij de entree laten scannen vanaf je smartphone.

 

Ik heb geen printer, kan ik e-tickets bestellen?

Ja. We scannen e-tickets ook vanaf je smartphone

 

Als ik een busreis boek, kan ik dan ook gelijk een ticket bij hen krijgen?

Ja. Wanneer er een busreis geboekt wordt, kan gelijk een e-ticket voor De Huishoudbeurs gekocht worden.

 

Is een speciaal tarief voor de busreis inclusief ticket?

De busondernemingen bieden één prijs aan voor de busreis en het ticket voor De Huishoudbeurs. Er kan ook alleen een retourticket voor de busreis gekocht worden tegen een speciale prijs.

 

Kan ik korting krijgen op tickets?

Eventuele acties worden via onze maandelijkse nieuwsbrief en op onze social media kanalen bekend gemaakt. 

 

Kan ik met mijn ticket voor De Huishoudbeurs ook naar de Negenmaandenbeurs?

Nee. Het ticket voor De Huishoudbeurs geeft alleen toegang tot De Huishoudbeurs. In voorgaande jaren was het mogelijk met een ticket voor De Huishoudbeurs ook de Negenmaandenbeurs te bezoeken. In 2022 zullen beide evenementen op verschillende dagen, los van elkaar, plaatsvinden.

 

Zijn mijn tickets van Huishoudbeurs 2021 nog geldig?

Ja. Tickets gekocht voor Huishoudbeurs 2021 blijven geldig. Iedereen die in maart 2020 voor Huishoudbeurs 2021 tickets heeft gekocht, hebben in februari 2021 een email ontvangen met de mogelijkheid de tickets door te schuiven naar Huishoudbeurs 2022. Als ervoor gekozen is de tickets door te schuiven, worden in november 2021 nieuwe tickets, voor Huishoudbeurs 2022, toegezonden.

 

Ik had tickets gewonnen voor Huishoudbeurs 2021. Zijn die nog geldig?

Ja. De gewonnen tickets blijven geldig. Eind november ontvangen alle winnaars een email om tickets voor Huishoudbeurs 2022 te verkrijgen.

 

Ik heb (omgezette) tickets voor Huishoudbeurs 2022. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Restitutie van het aankoopbedrag is alleen mogelijk als het evenement in 2022 niet doorgaat. Op dit moment is er geen aanleiding om het evenement te annuleren en is er dus geen restitutie mogelijk.

 

Wat gebeurt er met mijn ticket(s) als Huishoudbeurs 2022 wordt verplaatst of geannuleerd vanwege Corona?

In het geval dat Huishoudbeurs 2022 wordt verplaatst vanwege Corona zijn de tickets geldig voor de nieuwe datum. Als Huishoudbeurs 2022 wordt geannuleerd (geen nieuwe datum krijgt in 2022) is restitutie van het aankoopbedrag mogelijk. Op dit moment is er geen aanleiding om het evenement te verplaatsen of te annuleren. We volgen hierin nauwgezet de maatregelen vanuit de overheid.