Over de Huishoudbeurs

Waar vindt de Huishoudbeurs plaats?

De Huishoudbeurs vindt plaats in RAI Amsterdam.

 

Wanneer vindt de Huishoudbeurs 2023 plaats?

De Huishoudbeurs vindt plaats van 18 tot en met 24 februari 2023.

 

Zijn mijn tickets van Huishoudbeurs 2022 nog geldig?

Ja. Tickets gekocht voor Huishoudbeurs 2022 (oorspronkelijk 2021) blijven geldig. Iedereen die in maart 2020 voor Huishoudbeurs 2021 tickets heeft gekocht (later omgezet naar Huishoudbeurs 2022), ontvang in de week van 14 februari een email met de mogelijkheid de tickets te behouden voor Huishoudbeurs 2023. Als ervoor gekozen is de tickets te behouden, worden nieuwe tickets een paar weken voor het evenement in 2023 automatisch toegezonden.

 

Ik heb (omgezette) tickets voor Huishoudbeurs 2022. Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Restitutie van het aankoopbedrag is mogelijk als het evenement in 2022 niet doorgaat. 

 

Ik heb tickets gewonnen voor Huishoudbeurs 2022. Zijn die nog geldig?

Ja. De gewonnen tickets blijven geldig. Alle winnaars ontvangen een paar weken voor het evenement een mail om tickets voor Huishoudbeurs 2023 te ontvangen.

 

Wat is het adres van de RAI Amsterdam?

Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

 

Heb je een vaccinatie nodig om binnen te komen?

Op dit moment is een coronatoegangsbewijs (QR-code) noodzakelijk om toegang te krijgen tot een evenement. Dit kan zijn een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs of een recente negatieve testuitslag. We volgen de maatregelen en voorschriften op de voet en passen ons beleid waar en wanneer nodig.

 

Wat zijn de openingstijden?

De Huishoudbeurs is dagelijks geopend van 11.00 uur tot en met 18.00 uur. De deuren gaan open om 10.00 uur.

 

Is er een plattegrond beschikbaar voor bezoekers?

Ja. Bij binnenkomst krijg je, na controle van het ticket, de plattegrond uitgereikt. De plattegrond beschikbaar op de Huishoudbeurs website. De algemene RAI plattegrond is te raadplegen via de website van RAI Amsterdam.

 

Wat is er te doen op de Huishoudbeurs?

Op deze website is vanaf januari het programma te vinden dat je kan raadplegen voor alle aanwezige bedrijven en de geplande activiteiten. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je elke maand automatisch al het nieuws in je mailbox.

 

Ik heb iets gekocht bij een stand, maar het product is kapot. Wat nu?

Onthoud goed bij welk bedrijf je iets aanschaft, voor het geval je aanspraak wilt maken op de garantie. Via de deelnemerslijst kan de exposanten gevonden worden en contact mee worden opgenomen. Aangezien de koop is gesloten met de exposant kan RAI Amsterdam hierin geen verdere rol spelen.

 

Wat zijn de drukste en minst drukke dagen om de Huishoudbeurs te bezoeken?

In 2022 zal De Huishoudbeurs werken met tickets voor een vaste dag en datum. Hierdoor wordt het bezoekersaantal gespreid en kun je elke dag genieten van een zorgeloos en gezellig dagje uit.

 

Is er dit jaar weer een krasspel in de Huishuidbeursapp?

Nee. Er zal voor Huishoudbeurs 2022 geen gebruik worden gemaakt van de app of het krasspel.