Sportieve en 'gouden' opening Huishoudbeurs 2018

zaterdag, 17 februari 2018

Irene Moors, Remy Bonjasky en beursmanager Nicole Babay hebben op zaterdagochtend 17 februari gezamenlijk de Huishoudbeurs op sportieve wijze geopend. Met een heuse trolley-workout, waarbij het publiek enthousiast meedeed, werd het startsein gegeven om de 73e editie te openen. Dit jaar met ‘Goud’ als thema. De Huishoudbeurs vindt plaats tot en met zondag 25 februari in RAI Amsterdam.

Met veel gouden elementen, een Olympisch Café, inhoudelijke workshops in de Happy & Healty Villa, Books & Coffee als nieuw paviljoen, een fysieke appstore en een DJ in een gouden Mini tussen de festivaltenten zijn de deuren weer geopend van Nederlands grootste vriendinnenfeest.

Dit jaar staat de Huishoudbeurs in het teken van het thema ‘Goud’, geïnspireerd door de Olympische Winterspelen. Vanaf vandaag kunnen bezoekers negen dagen lang genieten van inhoudelijke en informatieve workshops, optredens van bekende artiesten, (première)kleding shoppen van BN-ers, signeersessies bijwonen van bekende auteurs en gebruikmaken van de vele koopjes en voordeeltjes op de beursvloer.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2018
Van 17 t/m 25 februari 2018 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur, op donderdag 22 en vrijdag 23 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Alle Olympische wedstrijden zijn live te zien in het Olympisch Café. Meer informatie is te vinden op www.huishoudbeurs.nl