Unilver

Unilever

dinsdag, 7 februari 2023

Ontdek wat groente voor jou kan doen en bezoek de stand van Unox, Knorr en Conimex in de legendarische Food & drinks hal. Laat je verrassen door heerlijke gerechten en proef hoe lekker groente kan zijn. Dat het wel eens lastig is om voldoende groenten en peulvruchten te eten blijkt uit het feit dat we in Nederland gemiddeld 131 gram groente per dag eten. Super zonde want zowel groenten als peulvruchten zijn belangrijke bronnen van vezels en plantaardige eiwitten.

 

Unox

De nieuwe Unox Tomatensoep met Kidneybonen is gemaakt van de lekkerste tomaten en wortels met een mix van kidney- en cannellinibonen. Deze goedgevulde zoetige tomatensoep is veganistisch en gevuld met maar liefst 373 gram groenten en peulvruchten per zak. Daardoor is de soep rijk aan vezels en een bron van eiwitten en dat is ook nog eens heel erg lekker! Wist je dat plantaardige eiwitten extra belangrijk zijn als je vegetarisch bent of weinig kip en vlees eet? Dat betekent extra genieten van jouw warme kom soep.


Meer informatie 


Tomaten penne

Knorr

Ook Knorr helpt je graag om meer groente te laten eten met de nieuwe Groentepasta's. Op De Huishoudbeurs krijg je de kans om de Knorr Spinazie Penne te proberen. Deze is gemaakt met 30% groente en heeft dezelfde heerlijke smaak & bite als traditionele pasta. Knorr geeft je hiermee een perfect alternatief om wat extra groente toe te voegen aan je favoriete pastagerecht.

Meer informatie

 

Conimex

Bij Conimex proef je een heerlijke 'nasi goreng', een populair Indonesisch gerecht met rijst en groente. Dit gerecht is een perfecte manier om meer groente in je maaltijd te verwerken, terwijl je nog steeds geniet van smaakvol en authentiek eten. Bovendien is nasi van oudsher een gerecht waar je veel mee kan variƫren en allerlei overgebleven groenten van de vorige dag in kan verwerken.


Meer informatie

Met de speciale beursaanbiedingen neem je de producten voor een mooie prijs mee naar huis en kook je de groente-sterren van de hemel!