Body & Mind

4x sexy lingerietrends voor het najaar

vrijdag, 2 november 2018

Hoewel de meeste vrouwen van mooie lingerie houden, vergeten we toch vaak wat extra aandacht te besteden aan een bh of slipje. En zeker met de winter op komst is het makkelijk om een versleten onderbroek of bh te verstoppen onder een dikke trui of lange broek.

Wil jij deze winter toch wat extra aandacht besteden aan je onderkleding? Deze 4 lingerietrends zijn het helemaal dit najaar.

 1. Warme kleuren
  Deze winter zijn kleuren zoals framboosrood en paars een musthave. Paars zie je in verschillende kleuren zoals: donker, licht of wat meer aubergine, paars doet het dit najaar sowieso goed.
 2. Kant
  Kant is sltijd goed. Kant zorgt voor een vrouwelijk gevoel. Vooral als je je bandje door je blouse heen ziet. Zo kan je een simpele outfit net iets extra’s geven
 3. Satijn
  Dit stofje zie je veel op lingerie deze herfst. Denk aan kimono’s, body’s en gladde cami-tops, die je makkelijk onder een grof vest of een blazer kan stylen.
 4. Luxe body
  De body zagen we deze zomer al regelmatig voorbij komen, maar ook in de winter doet ‘ie het prima! Een body kun je prima stylen onder een trui of een grove vest. De body’s zijn dit najaar veel luxer en meer gedetailleerd dan voorheen. Ze zijn gemaakt van vollere stoffen en zien er chiquer uit.

Wat is jouw favoriete trend?