Cerco Caffee

MAAK KANS OP EEN CERCO CAFFE ESPRESSOMACHINE TWV. €995,-

dinsdag, 7 februari 2023

Wil je ook kans maken op zo’n mooie espressomachine in een kleur naar keuze? Wij verloten er één tijdens Huishoudbeurs 2023. Ook Pauline maakt in een handomdraai de lekkerste Italiaanse koffiecreaties!

Cerco cafee paulien

De espressomachines van Cerco Caffè beschikken over exact dezelfde zetmethode als die in professionele horecamachines. Echter hebben wij de machine zo ontworpen, dat deze een stuk compacter en gemakkelijker in gebruik zijn, maar wel met dezelfde kwaliteit en smaak van de koffie.

 

De smaak en kwaliteit van de koffie wordt bepaald door het soort bonen, de zetmethode en de wijze waarop deze worden gebrand. Onze bonen worden zorgvuldig geselecteerd door een familiebedrijf in Italië, waar ook onze espressomachines met de hand worden gemaakt. Onze koffiebonen worden onder andere geïmporteerd vanuit Ethiopië, waar de allerbeste arabica boon groeit.

 

De bonen worden in Italië gebrand en gemalen waarna deze direct in de capsules worden gedaan die luchtdicht zijn en gevuld worden met stikstof. Doordat er geen zuurstof in de verpakking zit wordt de veroudering van de koffie als het ware stilgezet. De koffie blijft dus net zo vers als de dag dat hij gebrand is. Dat ruik je als je de verpakking open maakt.

 

De espressomachines zijn bij ons te koop, echter bieden wij ook een heel mooi huurconcept aan vanaf €34,95 per maand. Hierbij wordt u volledig ontzorgt en u krijgt ook nog eens iedere maand €12,50 aan koffietegoed op uw account gestort. Dit kunt u vrij verbruiken in onze webshop, waar u al onze capsules en accessoires kunt bestellen.

 

Wij nodigen u graag uit voor een heerlijk kopje koffie (of natuurlijk een van onze andere koffiecreaties) in onze stand 05.314 in hal 5!

Winactie

Wij hebben een supergave winactie! Kom naar onze stand, scan de QR-code, raad hoeveel capsules er in de kubus zitten en maak kans op een espressomachine in een kleur naar keuze!!