Boswandeling

Boswandeling

dinsdag, 7 februari 2023

Van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 februari vind jij Boswandeling en Boswandeling Pink op de Huishoudbeurs! Boswandeling is ’n knap eigenwijs likeurtje en voor velen een begrip, maar ben jij ook al bekend met Boswandeling Pink?

Boswandeling is een product van Hollandse bodem, maar bestaande uit een exotische mix van verse room, kokos en banaan die ijskoud het lekkerst smaakt. Boswandeling is ontstaan in 1998. Destijds was het een bekend en populair drankje welke door het barpersoneel van veel horecagelegenheden zelf gemixt werd. Om het barpersoneel een handje te helpen, is Boswandeling per fles op de markt gekomen. Nu, al meer dan 15 jaar later, is Boswandeling nog steeds zeer geliefd ‘’on the rocks’’, als shot of in de mix! Daarnaast is het de perfecte drank om als basis te gebruiken voor een heerlijke cocktail.

En dan Boswandeling Pink, een heerlijke zachte roomlikeur met de smaken van Framboos en Karamel. Deze variant is pas in 2021 tot stand gekomen en nu al een groot succes! Wanneer je deze prachtig vormgegeven fles openmaakt zul je versteld staan van de geuren en kleuren die op je af komen. Boswandeling Pink is heerlijk om puur te drinken. Serveer goed koud of “on the rocks” met een paar blokjes ijs, maar ook deze variant heeft een goede basis om te gebruiken voor een cocktail.

Ben je benieuwd naar de verschillende mix mogelijkheden? Kom dan onze stand bezoeken in hal 7 tijdens Huishoudbeurs 2023, wij delen hier graag onze tips!