Kom naar RAI Amsterdam

Van 22 februari t/m 1 maart 2020 ontvangen we je graag bij RAI Amsterdam. Of je nu met de auto, trein tram of zelfs op de fiets komt, RAI Amsterdam is erg goed bereikbaar.

Belangrijk: RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI beurzen, en de meeste andere beurzen, die plaatsvinden bij RAI Amsterdam.

De organisatie van Huishoudbeurs 2020 is geattendeerd op het feit dat er verschillende partijen contact opnemen met deelnemers aan dit evenement om hotel reserveringsdiensten aan te bieden voor Huishoudbeurs 2020.

Let op; deze bedrijven zijn op geen enkele manier gelieerd aan de Huishoudbeurs 2020 noch hebben ze het recht om de naam of het merk te gebruiken in hun communicatie of om exposanten te benaderen.

Adres

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
Nederland

www.rai.nl

Met de trein voordelig naar RAI Amsterdam

Binnenkort kunt u een NS-dagretour voor gereduceerd tarief bestellen. Deze is geldig vanaf elk station in Nederland naar RAI Amsterdam. Dit NS-dagretour is persoons- en trajectgebonden en alleen geldig tijdens beursdagen.


Met de auto

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9). Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam.
Het parkeertarief is € 20,00 per dag.

Tip: volg de laatste info op de borden rondom de RAI.


Met de metro, tram of bus

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro-, tram en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 en tramlijn 4 stoppen voor de deur en vormt een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.


Huishoudbeurs Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens Huishoudbeurs is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.


Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft je verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of je nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het allemaal. Reserveer naast je beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.


Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.