ReceptenLunchOntbijt
Pap met banaan en kaneel
woensdag, 29 maart 2017
Wat heb je nodig?
- 3 kopjes melk, met verlaagd vetgehalte
- 1 ½ kopje traditionele havermout
- snufje zout
- 1 ½ eetlepel bruine suiker
- 2 middelgrote bananen, diagonaal gesneden
- 1 theelepel kaneel, gemalen
Hoe maak je het?
1. Breng de melk aan de kook in een grote pan op matig hoog vuur.
2. Voeg de havermout en zout toe en roer goed door. Breng aan de kook. Zet vervolgens het vuur op middelhoog vuur.
3. Roer het mengsel met een houten lepel, gedurende 5 minuten of tot het pap dikker wordt.
4. Haal van het vuur. Dek af en laat staan voor 5 minuten. De pap zal nu afkoelen en dikker worden. Roer de bruine suiker erdoorheen.
5. Schep in een kom en voeg banaan en kaneel toe.
Ontvang de leukste info & tips rechtstreeks in je mailbox!