Volop inspiratie en innovatie op Huishoudbeurs 2017

vrijdag, 17 februari 2017

Onder meer de workshop Hiiper waar bezoekers leren hoe ze slimmer boodschappen kunnen doen

De grootste consumentenbeurs van Nederland staat weer voor de deur: de Huishoudbeurs. Ook dit jaar biedt de Huishoudbeurs volop inspiratie op het gebied van nieuwe producten en diensten. Zo kunnen bezoekers tijdens de workshop ‘Slimmer Boodschappen Doen’ leren hoe ze zo’n 30% kunnen besparen op de dagelijkse boodschappen en kunnen bezoekers tijdens de beurs genieten van s ’werelds eerste bevroren ‘push-up cocktail’. De 72ste editie van de Huishoudbeurs vindt plaats van 18 tot en met 26 februari 2017 in RAI Amsterdam.

Innovaties
Veel bedrijven tonen dit jaar hun innovaties op de Huishoudbeurs. Van ’s werelds eerste bevroren ‘push-up cocktails’ met 5% alcohol in diverse smaken zoals Mojito Strawberry of Pina Colada, een strijkpop die in een handomdraai je kleding strijkt, meubels gemaakt van kurk tot aan een magnetisch bouwsysteem voor peuters!

Boodschappen doen voor gevorderden
Bezoekers kunnen ook op de Huishoudbeurs de innovatieve workshop: ‘Slimmer Boodschappen Doen’ volgen met de vernieuwde applicatie van Hiiper. Een gemiddeld huishouden met 2 kinderen kan jaarlijks tot wel 2000 euro besparen op de boodschappen door slim boodschappen te doen. Bezoekers kunnen de app van Hiiper downloaden en de app laat vervolgens aanbiedingen van alle supermarkten zien. Terwijl online het boodschappenlijstje wordt ingevuld, berekent de app de beste prijs van je lijstje bij alle supermarkten in de desbetreffende omgeving.

"Dat er volop wordt geïnnoveerd op de Huishoudbeurs is niet alleen terug te zien in de diversiteit aan (nieuwe) producten, maar is ook terug te zien in de verschillende nieuwe activiteiten die de beurs dit jaar kent. Van een Fashion Vintage Sale met o.a. Carolien Karthaus-Spoor & Halina Reijn tot aan het wooninspiratieplein met Michiel de Zeeuw", aldus beursmanager Nicole Babay-Mengerink.

Praktische informatie Huishoudbeurs 2017
Van 18 t/m 26 februari 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam. De beurs is dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00 uur, op donderdag 23 en vrijdag 24 februari van 11:00 tot 22:00 uur. Festival Fantastique (hal 2) en Hapy & Healthy (Elicium) zijn dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Meer informatie: www.huishoudbeurs.nl.