Op deze pagina vindt u alle persinformatie inclusief illustratiemateriaal. Het beeldmateriaal kunt u rechtenvrij in hoge resolutie downloaden. Tijdens de beurs vullen wij dit regelmatig aan met nieuwsberichten en foto’s.

Persinformatie

Iris Wevers

Iris Wevers

Brand Marketing Manager


i.wevers@rai.nl

06 386 82 301

Over de Huishoudbeurs

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam weet sinds 1950 wat vrouwen beweegt en is het grootste indoor lifestyle event van Nederland! Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog zoveel meer! In 2020 vindt dez Huishoudbeurs plaats van 22 februari t/m 1 maart. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 uur - 18.00 uur en op donderdag 21 en vrijdag 22 februari van 11.00 uur – 22.00 uur. Van woensdag 20 t/m zondag 24 februari hebben bezoekers van de Huishoudbeurs op dezelfde dag gratis toegang tot de Negenmaandenbeurs.

Persaccreditatie

Journalisten kunnen vanaf 1 maand vóór de beurs persaccreditatie (en een parkeerdoorlaatkaart) aanvragen via Martine Westreenen, Brand Marketing, m.westreenen@rai.nl

 
 

Vraag accreditatie aan »

Voorwaarden voor accreditatie »

Persfaciliteiten

Journalisten zijn van harte welkom in de perskamer van Huishoudbeurs 2020. De perskamer vindt u in het Europacomplex (ingang K - 1e etage).

De perskamer biedt u een rustige plek op een hectische Huishoudbeurs. U vindt er werkfaciliteiten als computers met toegang tot internet en u kunt er rond lunchtijd een broodje eten. Er ligt persinformatie van de exposanten en u kunt er terecht met al uw vragen. Waardevolle apparatuur kunt u in bewaring geven bij de gastvrouw.

De perskamer is van 22 februari t/m 1 maart 2020 geopend van 1 uur vóór openingstijd tot een half uur na sluitingstijd van de beurs.

Bereid u voor met MijnHuishoudbeurs

Met deze persoonlijke ruimte kunt u:

  • Uw favoriete exposanten kiezen en toegang tot deze lijst krijgen voor en na de beurs
  • Uw persoonlijke gegevens en interesses aanpassen en uw nieuwsbrief abonnementen beheren
Maak een profielpagina aan »

Beeldmateriaal

Download de logo's

Logo Huishoudbeurs, JPG-format Logo Huishoudbeurs, PNG-format Logo Huishoudbeurs, GIF-format Logo Huishoudbeurs, EPS-format

Logo Huishoudbeurs, JPG-format

Download

Logo Huishoudbeurs, PNG-format

Download

Logo Huishoudbeurs, GIF-format

Download

Logo Huishoudbeurs, EPS-format

Download