Life & Living

Leer nieuwe vriendinnen kennen!

maandag, 17 december 2018

Regelmatig komen we in contact met dames die aangeven dat ze wel naar de Huishoudbeurs willen komen, maar niemand hebben om mee te gaan. Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat iedereen een maatje heeft om ons gezellig te komen bezoeken, maar nog belangrijker is dat we iedereen een mooie vriendschap gunnen.

Nieuwe vriendinnen leren kennen

Het gemis van een goede vriendin kan soms best eenzaam aanvoelen. Het kan zomaar zo zijn dat oude vriendschappen verwateren of dat je om welke reden dan ook de aansluiting in je omgeving mist. Op de website Vriendinnenonline.nl kun je op een laagdrempelige manier nieuwe vriendinnen leren kennen om zo je vriendenkring uit te breiden.

Want laten we eerlijk zijn, nieuwe mensen leren kennen is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Niet iedereen maakt zomaar een praatje met een onbekende. Het handige van deze site is dat het drempelverlagend werkt omdat je zeker weet dat iedereen op de site ook open staat voor nieuwe contacten. En er zitten al duizenden vrouwen op de site die op zoek zijn naar een leuke vriendin, dus ook bij jou in de buurt!

Vriendinnen-zoekmachine

Op de site kun je in de vriendinnen-zoekmachine zoeken naar andere dames op basis van je woonplaats, leeftijd of interesses. Ook is er een soort forum met een prikbordfuctie, waarbij je een gezellig gesprek kunt beginnen of een vriendinnengroep kunt starten. Denk hierbij aan een ‘Whatsappgroep Utrecht, ‘Een kookclub Nijmegen’ etc etc.

Speciaal voor de vrouwen die naar de Huishoudbeurs willen komen, maar nog geen maatje hebben om mee te gaan, is er op het forum een topic geopend waar je je bij kunt aansluiten. Hier kun je andere dames ontmoeten voor een leuk gesprek of een gezellig dagje Huishoudbeurs!