Column

Styling Tip: Zomer en winter interieur

woensdag, 25 januari 2017

In de winter zijn we binnenshuis vooral op zoek naar gezelligheid en warmte. Een lekker hoogpolig tapijt onder onze voeten, zachte kussens met een hoog aaibaarheidsgehalte en warme kleuren maken het binnen extra comfortabel. Kaarslicht zorgt in deze tijd ook altijd voor meer sfeer, kandelaars en windlichten mogen in het winterinterieur dan ook niet ontbreken.

Tijdens de zomerdagen zijn we vooral buiten te vinden, we genieten van de zon en de kleurrijke natuur. Het zomerinterieur bestaat uit frisse kleuren en luchtige materialen. Het hoogpolige tapijt maakt plaats voor een tapijt met lage pool en heeft een lichte kleur. De kandelaars en windlichten worden vervangen voor fris gekleurde accessoires en fraaie vazen voorzien van bloesemtakken. En de windlichten, die verhuizen naar buiten om de warme zomeravond van lichtpuntjes te voorzien.

Frisse kleuren geven je interieur meteen een zomerse uitstraling. Kies voor de mooie roze pastelkleur en laat die terugkomen in diverse items, zoals fauteuil Bueno van XOOON en diverse decoratie items van COCO maison. De collectie Quito in wit gelakt MDF past ook goed in een zomers interieur. Zet de schuifpui maar open om zoveel mogelijk licht binnen te laten.

Creëer een winters interieur door warme kleuren te gebruiken, zoals het bruin van de Greymouth bank van Henders & Hazel en een rood vloerkleed. Een knapperend haardvuur mag uiteraard ook niet ontbreken.