DIY

Inspiratie voor Pasen!

maandag, 9 maart 2020

Wil jij je huis in paassferen brengen, maar kom je niet verder dan een paar paastakken en wat chocolade-eitjes? Met deze leuke DIY-ideeen is je huis in een mum van tijd helemaal pasen-proof!

Paaseieren decoreren

In plaats van de paaseieren te beschilderen kun je ze ook decoreren. Dat klinkt misschien heel ingewikkeld, maar met bijvoorbeeld wat bloemetjes, veertjes en takjes.kom je een heel eind. Het resultaat is verrassend mooi!

Paasbordjes

Ook leuk zijn deze paasbordjes. Leuk voor het paasontbijt of leuk voor aan de muur. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn witte papieren bordjes. De leuke figuurtjes kun je er makkelijk op verven met een sjabloon.

Unicorn

Het paasontbijt is helemaal af met deze vrolijke unicorn paaseieren. Leuk om te maken en gegarandeerd een groot succes bij groot en klein!

Paastakken

Een vaas met paastakken ziet er meestal prachtig uit. Wil je toch wat wat variatie? Hang dan niet alleen decoratie-eieren aan de takken maar bijvoorbeeld ook wat veertjes en houten hangertjes.

Paasslinger

Van deze paasslinger word je toch helemaal vrolijk. Knip de paashaasjes uit gekleurd papier of gebruik hiervoor oude tijdschriften. Het staartje maak je met een watje of een pompon.

Heb jij nog leuke knutselideeën voor de Pasen? Wij horen ze graag!

Vrolijk pasen!