Body & Mind

Dit zijn de haartrends van deze zomer

dinsdag, 24 april 2018

Weten met welk kapsel je deze zomer voor de dag kunt komen? Wij vonden deze 5 leuke haartrends voor de zomer. Laat je inspireren! Wij zijn benieuwd welk kapsel jou het meeste aanspreekt.

Stijl en achter je oren

Praktisch én stijlvol, wat wil je nog meer? Dit kapsel waarbij je je haar stijl maakt en heel simpel achter je oren doet, geeft een frisse look. Met een knipje blijft alles extra goed op zijn plaats. Geen haren die naar voren vallen, in je mond hangen of erger nog in je eten belanden. Fijn dat de oplossing hiervoor, het haar achter je oren, nu een trend is!

Sjaaltjeshaar

Heb je lang haar? Maak een lage staart in je haar en knoop om je elastiekje een sjaaltje. Heb je een kort kapsel? Maak dan een knotje en knoop het sjaaltje om je hoofd heen als een haarband. Laat bij beide kapsels plukjes aan de voorkant los hangen et voilà!

Dusty mauve

Wil je deze zomer voor een hele andere kleur gaan? Kies dan voor de ‘Dusty Mauve’. De Dusty Mauve is niet extreem, maar zorgt wel voor een compleet andere look. Deze roze/paarse kleur wordt steeds vaker gesport. Ben jij de volgende durfal die voor dit gave kapsel gaat?

Balayage

Misschien heb je er al eens van gehoord: de Balayage-trend. Op een subtiele manier worden er highlights aangebracht in de lokken waardoor je haar een sunkissed look krijgt. Perfect wanneer je wel wat anders met je haar wilt, maar niet al te gek wilt doen.

De bob

Ga je liever voor kort? Lucky you! De bob zullen we dit jaar weer vaak gaan zien. Een recht afgeknipte bob met een middenscheiding is helemaal trendy.

Lees ook: de ultieme bucketlist voor vriendinnen: 25x doen!

Welk kapsel vind jij het leukst?

Bron: Pinterest