Eventnieuws

Huishoudbeurs, terug in 2023

donderdag, 17 februari 2022

De Huishoudbeurs moet bruisend, verrassend en vernieuwend zijn. Het dak moet eraf! Dat is hoe wij het voor ons zien en jullie van ons mogen verwachten. In november leek dat in februari 2022 nog niet mogelijk te zijn en besloten we ons evenement te verplaatsen naar april. We hadden er toen het volste vertrouwen in dat de maatregelen voor grote publieksevenementen snel zouden versoepelen. De realiteit is helaas anders.

Na maanden van onzekerheid, komen de versoepelingen voor grote publieksevenementen te laat en gaan ze niet ver genoeg. We kunnen niet 100% garanderen dat we een échte Huishoudbeurs kunnen organiseren die door iedereen bezocht kan worden. Na veel wikken en wegen hebben we daarom besloten om Huishoudbeurs 2022 niet door te laten gaan. We balen er vreselijk van dat we jullie, onze fantastische bezoekers, dit moeten meedelen! Wat een emotionele achtbaan … eerst in 2021 niet en nu ook dit jaar geen Huishoudbeurs☹

Terwijl we deze teleurstelling verwerken, richten we onze blik op volgend jaar. We openen dan de deuren voor jullie van 18 tot en met 24 februari 2023. Drie keer is scheepsrecht, toch?! Wij gaan er voor!

In de tussenliggende tijd blijven we natuurlijk bij je, met onze nieuwsbrieven en via social media. Bij De Huishoudbeurs kun je namelijk ook online terecht voor goede tips, handige lijstjes, de beste deals en inspirerende artikelen over heel veel onderwerpen. Beauty, huis & tuin, lekkere recepten, een gezonde levensstijl, een dagje erop uit, we hebben het allemaal!

Early Bird ticketskopers ontvangen, uiterlijk volgende week, een mail over de tickets.