Life & Living

De leukste uitjes voor jou en je vriendin!

maandag, 1 juli 2019

Werk, sporten, gezin, familie het huishouden, we hebben het er maar druk mee. Maar naast alles wat we moeten doen, is het natuurlijk ook heel belangrijk om leuke dingen met je vriendinnen te ondernemen. Bovendien houden die leuke uitjes je ook nog eens gezond en gelukkig! Dus waar wachten jullie nog op? Wij hebben de leukste vriendinnenuitjes op een rij gezet.

Nu hoeven jullie alleen nog maar een datum te plannen.

Spa

Kom helemaal tot rust in de spa. Zweet al jullie frustraties eruit in de sauna, laat jullie heerlijk masseren of kies juist voor een beautybehandeling. En natuurlijk is de Spa ook de ideale omgeving om eens lekker bij te kletsen. Succes gegarandeerd.

High wine

Wij vrouwen houden nou eenmaal van een wijntje, voorál als het in goed gezelschap is! Een high wine is dan ook het ideale vriendinnenuitje. Hierbij krijg je verschillende hapjes en gerechtjes met diverse soorten wijnen. Welke wijn is jouw favoriet? Of zijn ze dit stiekem allemaal? ;)

Varen

Huur een bootje in jullie favoriete stad. Neem wat lekkere hapjes mee en ga lekker het water op. Houd de weersverwachting wel goed in de gaten, je weet het nooit in Nederland :)!

Weekendje weg

Heb je heel veel bij te kletsen en zijn een paar uur niet genoeg? Plan een weekendje weg! Huur een huisje op de Veluwe, of stap in het vliegtuig richting Londen, Milaan, of Barcelona.

Dineren

Tuurlijk is er niets mis met een pizza of burger, maar voor een echte smaakbeleving en een avondje uit met jouw vriendinnen is het ook leuk om bij een sterrenrestaurant te dineren. Let wel op, neem voldoende geld mee!

Filmavond

Popcorn, M&M’s, Ben & Jerry’s, nachos (natuurlijk met kaas en quacamole) en steengoede films! Het recept voor een leuke filmavond. Toch liever de deur uit en naar de bioscoop? Ga dan naar de ladiesnight in debioscoop: leuke vrouwenfilms, goedgevulde goodiebags en een tof voorprogramma.

Lunchen

Weinig tijd, maar toch even meeten met vriendinnen? Ga voor een lunch! Kies een leuke tentje uit en klets bij onder het genot van een lekker broodje en goede kop koffie.

Tip! De lekkerste recepten en handige tips voor de picknick

Escaperoom

Houden jullie van wat spanning en sensatie? Boek dan een spannend uitje bij een escaperoom. In de escaperoom moet je samen met jouw vriendinnen zien te ontsnappen! Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen. Voor een actief en spannend avondje uit is de escaperoom zeer geschikt!

E-scooter puzzeltocht

Genieten van de omgeving en toch met een doel op pad! De e-scooter puzzeltocht stuurt jullie naar de mooiste plekjes. Het team dat de meeste munten heeft gescoord tijdens dit spel wint!

Groepsles paaldansen

Dit moet iedereen een keer gedaan hebben in zijn leven! Hilariteit gegarandeerd! Kijken wie er het langst hangt ;)!

Huishoudbeurs

Het allerleukste uitje om samen met je vriendin te bezoeken is natuurlijk de Huishoudbeurs ;).En van 22 februari tot en met 1 maart is de Huishoudbeurs er weer! Dit keer met als thema Wanderlust. Laat je samen met je vriendin inspireren en kom genieten tijdens het grootste lifestyle event van Nederland!

Lees ook:

- Inpakstress? 10 handige tips om je koffer in te pakken!
- Zelf een moestuin maken, 10 tips voor beginners...