Body & Mind

Carlos Lens - ultieme booty trainer

vrijdag, 21 februari 2020

Personal Trainer Carlos Lens is een gamechanger in de Nederlandse Fitness wereld. Carlos vertaalt trends naar aantrekkelijke trainingsprogramma’s voor zowel particulieren als sportscholen. In the zero’s haalde hij de aerobicvorm Tai Bo uit The States naar Nederland. Hij vertelde erover op televisie wat resulteerde in honderden fitnessinstructeurs op wat leidde tot een ware rage. Zijn instructievideo werd zo populair dat die nu nog steeds de best verkochte fitnessvideo allertijden is.

De trend die Carlos nu ziet, is de focus op billen. Sterren als J.Lo en Kim Kardashian hebben het schoonheidsideaal veranderd: een mooie booty nu hotter dan ooit. Met een uitgebreid programma helpt Carlos nu vrouwen de shape te bereiken waar zij van dromen.

Je kent Carlos van televisie. Zijn eigen ochtendprogramma Move That Body was jarenlang op Net5 te zien en hij trad op als de fitness-expert in tv-programma’s als Big Diet en De Gouden Kooi. Momenteel is hij een van de trainers van Fitchannel.

Naast al deze werkzaamheden is Carlos ook nog personal trainer. Carlos heeft met veel bekende Nederlanders gewerkt, waarvan Linda de Mol na 15 jaar nog steeds een van zijn klanten is. Carlos is aanwezig op de Huishoudbeurs met zijn eigen stand met Het Billenboek zijn Booty Bands de Booty app en nog 2 Booty verassingen die hij deze beurs zal lanceren

Tijdens de beurs zal Carlos op zijn energieke wijze de mini workshop/Q&A "Vitaliteit & Lifestyle” presenteren met als basis de 3 magische peilers rust, training en voeding.