DIY Home & Garden

6x de leukste DIY-interieur ideeën

woensdag, 8 augustus 2018

Zin om even de handen uit de mouwen te steken? Of heb je nog oude mandjes, krukjes of een ventilator op zolder staan? Wij weten wel wat je daar mee kan doen! Zie hieronder de leukste DIY make-over projecten om mee aan de slag te gaan.

1. Van lattenbodem naar opberger

Maak optimaal gebruik van je ruimte. Het enige wat je nodig hebt is een simpele lattenbodem, haken en bakjes of leuke mandjes!

via Pinterest https://nl.pinterest.com/pin/465700417698896155/

2. Hip bankje

Natuurproducten zijn helemaal in: riet, touw, hout etc. Met simpel frame maar robuust frame en stevig wit nylondraad heb je zo een hip bankje wat niet zou misstaan op Ibiza!

via Pinterest https://nl.pinterest.com/pin/535013630713895760/

3. Update een oude ventilator

Heb je nog ergens een oude ventilator op zolder staan? Met een likje goudverf heb je binnen no-time een prachtige en moderne ventilator!

Via Delinate Your Dwelling https://www.delineateyourdwelling.com/how-to-updated-old-fan/

4. Dip je krukje in de verf

Het verven van slechts een gedeelte van een krukje, geeft het een erg grappig effect. Verf alleen het zitje en het bovenste gedeelte van de pootjes, of juist alleen de onderkant van de pootjes. Met behulp van wat tape krijg je makkelijk een strakke lijn.

5. Vrolijke vazen

Kan je huis wel wat kleur gebruiken? Door de binnenkant van wat oude vazen of flessen (tip: kijk eens bij de kringloopwinkel!) te verven, heb je de perfecte decoratie én precies in de kleur die jij zelf wil.

Via DIYCandy https://diycandy.com/diy-tribal-painted-baskets/

6. Hippe rieten mandjes

Je ziet ze bijna overal: mandjes met een zo’n leuk patroon. Maar wist je dat je deze ook heel makkelijk zelf maakt? Met een likje verf zijn die ‘saaie’ rieten mandjes, zo omgetoverd tot hippe mandjes.