5x de leukste boeken van dit moment

dinsdag, 13 maart 2018

Heb jij op de Huishoudbeurs ook een kijkje genomen in de Books & Coffee stand? Wij vonden het heerlijk om te snuffelen tussen alle koopjes en nieuwe titels en konden heel wat leuke en nieuwe boeken toevoegen aan onze boekencollectie.

Wij delen onze 5 favoriete boeken van dit moment. Vul jij de lijst aan?

1. Stuur me een berichtje - Jill Mansell

Misschien heb je schrijfster Jill Mansell wel ontmoet op de Huishoudbeurs. Daar signeerde ze haar boeken in de Books & Coffee stand. Haar laatste boek: ‘ik zie je op het strand’ kwam afgelopen mei uit en behoort nog steeds tot onze favorieten. In dit boek ontmoet Clemency de man van haar dromen: Sam. Sam verdwijnt helaas weer uit haar leven. Een paar jaar later komt ze Sam weer tegen…maar nu als man van haar stiefzus. Tja wat doe je dan? Wij lazen het boek in een ruk uit, wedden dat jij ‘m ook niet weg kunt leggen? PS in mei verschijnt er weer een nieuw boek van Jill Mansell. Yay!

2. Onder de Italiaanse zon - Santa Montefiori

Oké, eerlijk is eerlijk het nieuwste boek van Santa Montefiori komt pas uit op 3 april, maar toch staat hu nu al tussen onze favorieten. Het kan niet anders dat we ook dit boek, net al haar andere boeken, in één ruk uitlezen. Hét boek wat deze zomer niet mag ontbreken aan je vakantiecollectie!

3. Hygge - Marie SØderberg

De Denen zijn het gelukkigste volk ter wereld. Hun geheim: hygge! Gelukkig zijn met de kleine dingen. Hygge verwijst naar momenten van geluk, van warmte en van samenzijn. Maar hygge is natuurlijk niet alleen voor de Denen weggelegd. Wij vonden het een heerlijk boek. Prachtig geïllustreerd en vol inspiratie. Echt een aanrader!

4. Super de Luxe - Suzanne Vermeer

Houd jij van spannende boeken? Dan is het nieuwe boek van Suzanne Vermeer er eentje die je moet lezen! In haar nieuwe thriller ontmoet vlogster Emma van Zomeren een Italiaanse tweeling in Zuid-Frankrijk. De tweeling nodigt Emma uit in hun penthouse in Monaca, maar dan…. Net als al haar andere boeken, is ook dit boek weer mega spannend. Wees gewaarschuwd: dit boek bezorgt je zo nu en dan de bibbers!

5. Heel Holland bakt, leer bakken met Hans - Hans Spitsbaard

Een lekkere appeltaart, of een Bossche Bol, hmmmm wij krijgen er geen genoeg van. Jammer genoeg zijn onze eigen taarten en baksels vaak niet zo’n succes als die van de kandidaten in Heel Holland Bakt. Maar met het bakboek van Hans Spitsbaard, de winnaar van het afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt, bak je binnenkort gegarandeerd de lekkerste taarten, broodjes en koekjes. Extra leuk: op onze Facebookpagina kun je dit boek winnen! Doe snel mee!

Welk boek is jouw favoriet? Wij zijn benieuwd!