Eventnieuws

10 dingen om te doen nu de lente er aan komt!

woensdag, 7 maart 2018

Nu de zon weer gaat schijnen, de dagen langer worden en de temperatuur aangenamer wordt, zijn wij als mensen actiever. Dit betekent dat we er graag op uitgaan met onze vrienden, familie of kennissen. Zie hier een lijstje van 10 leuke dingen om te doen nu de lente eraan komt!

1. Ga naar het strand

Er is niks lekkerder dan op een vrije dag te genieten van een dagje strand. De wind door je haren en achteraf een kopje koffie of thee bij een strandtent. Ultiem genieten.

2. Naar het bos

Mocht je nou niet z’n fan zijn van zand in je schoenen, dan is het bos een andere optie. Nu de lente eraan komt krijgt het bos weer kleur en wat is er nou mooier dan een bos dat volop in bloei staat.

3. Nieuwe kleding kopen

Nu de kou verdwenen is, kunnen de winterjassen en dikke truien weer in de doos op zolder worden weggestopt. Goede reden om een nieuwe garderobe aan te schaffen door lekker een dagje te gaan shoppen.

4. Haal de lente in huis

Met de komst van de lente, is het vanzelfsprekend dat de lente ook in huis gehaald moet worden! Ga naar een tuincentrum en schaf die leuke bloemen aan om jouw huis op te fleuren.

5. Maak je tuin lente-proof

Nu je toch bij het tuincentrum bent. Koop dan gelijk wat leuke plantjes voor in de tuin en ga een dagje aan de slag om jouw tuin lente-klaar te maken!

6. Houd een grote schoonmaak

Niks is lekkerder dan de lente ingaan met een opgeruimd en schoon huis.

7. Bezoek een kinderboerderij

Met al die jonge diertjes is de kinderboerderij leuk voor het hele gezin!

8. Sporten in de buitenlucht

Veel mensen hebben behoefte aan beweging. Nu het weer aangenamer wordt is het ook een stuk fijner om buiten te gaan sporten. Trek die hardloopschoenen aan en ga érvoor!

9. Taarten bakken

Duik de keuken in en maak die taart die je al zo graag wilt maken! Buiten het feit dat jouw keuken overheerlijk ruikt, kun je ’s avonds genieten van een eigen gemaakte taart!

10. Trek er op uit

Spring op de fiets en fiets langs allemaal mooie plekken. Niks is rustgevender dan een dagje fietsen. Onderweg kun je ergens lekker gaan lunchen of toeristische plekken bezichtigen.