HUISHOUDBEURS: ONTMOET RUIM 235.000 CONSUMENTEN

De Huishoudbeurs is het grootste lifestyle evenement van Nederland waar u jaarlijks in contact komt met gemiddeld ruim 235.000 kooplustige vrouwen! Het is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties en dé kans om te kijken hoe uw nieuwe product wordt ontvangen door het publiek. Besluit u deel te nemen, dan profiteert u bovendien van een breed media offensief, vóór, tijdens en na de beurs.

Top 3 redenen voor deelname aan de Huishoudbeurs

Ontmoet jaarlijks gemiddeld zo'n 235.000 consumenten binnen 9 dagen. Doe aan directe verkoop, versterk uw naamsbekendheid en vertel het verhaal van uw merk.

Leer meer over uw doelgroep

Op weinig plaatsen krijgt u een beter inzicht in consumentengedrag dan op de Huishoudbeurs. Deelnemen aan de Huishoudbeurs geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten in contact te komen. Wat brengt klanten naar uw stand, waarom kopen zij juist uw product en wat vinden zij er van? Ga in gesprek en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie.

Toon uw nieuwste producten en/of diensten

Laat zo'n 235.000 vrouwen kennis maken met uw nieuwste producten. Eén van de belangrijkste bezoekredenen is het oriënteren op nieuwe producten en diensten. Bezoekers komen om te proeven, proberen, ervaren en inspiratie op te doen. Dit is dé kans om uw product in de spotlight te zetten. Realiseer daarnaast binnen 9 dagen uw verkoopdoelstellingen voor een heel jaar, op de Huishoudbeurs! Afgelopen editie deed maar liefst 77% van de bezoekers een aankoop met een gemiddelde besteding van € 90,00!

365 dagen per jaar in de spotlight

Naast uw aanwezigheid op Huishoudbeurs kunt u via de Huishoudbeurs 365 dagen per jaar in contact blijven met uw klanten middels bijvoorbeeld de Huishoudbeurs website, de App, de nieuwsbrief en Social Media.

deelnemers aan het woord over de huishoudbeurs

Feiten & Cijfers Huishoudbeurs 2017 (bezoekers)

HHB2016

Download alle Feiten & Cijfers Huishoudbeurs 2017 »

Hoe shopt de Nederlandse vrouw het liefst en waar wordt op gelet?

Vraag whitepaper aan »

BEZOEKERS VINDEN U SNEL DANKZIJ DE SEGMENTEN!

De deelnemende bedrijven op de Huishoudbeurs zijn onderverdeeld in 8 segmenten. Binnen de segmenten wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen door middel van directe verkoop, workshops en demonstraties.

Huishoudbeurs Magazine voor deelnemers

In deze speciale uitgave van het digitale Huishoudbeurs Magazine leest u alles over deelname aan de Huishoudbeurs 2018!


Bekijk het digitale magazine »

Gesegmenteerde halindeling

Bezoekers vinden op de Huishoudbeurs een breed en compleet overzicht van producten, services en trends. De deelnemende bedrijven op de Huishoudbeurs worden onderverdeeld in 8 segmenten zodat uw product of dienst maximaal tot zijn recht komt en goed wordt gevonden door de bezoeker. Binnen de segmenten wordt aandacht besteed aan trends en ontwikkelingen door middel van directe verkoop, workshops en demonstraties.


 

Zorg dat uw merk opvalt

Hoe zorgt u ervoor dat uw stand opvalt tussen de 250 andere exposanten? Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen om u met uw merk te onderscheiden, producten te lanceren met effect en leads en branding te genereren. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.


Promotionele mogelijkheden »

Deelname aan een beurs is een hele investering in tijd en geld, en voor veel DEELNEMERS is het geen dagelijkse kost. Wij hebben veel ervaring op dit gebied en staan voor u klaar om u te helpen.

Dieuxdonnée Denneman

Dieuxdonnée Denneman

Sr. Sales Consultant

d.denneman@rai.nl

020 549 22 02

Charlotte Veldman

Charlotte Veldman

Sales Representative

c.veldman@rai.nl

020 549 22 01

Irini Lapidakis

Irini Lapidakis

Sales Consultant

i.lapidakis@rai.nl

020 549 22 78

TARIEVEN

VroegboektariefTarief geldig van 27 februari tot 1 juni 2017

163,00Per m2

Let op: Voor paviljoen Proost! geldt een dranktoeslag van €90,- per m2

Regulier tariefTarief geldig vanaf 1 juni

184,00Per m2

Let op: Voor paviljoen Proost! geldt een dranktoeslag van €90,- per m2

Uniforme standbouw 

83,00Per m2

BEZOEKERS OVER Huishoudbeurs

Zien, ruiken, horen en proeven: er is van alles te beleven op de huishoudbeurs! Echt een dag genieten!

Stephanie van den Bogaard, Nijmegen

We hebben onze ogen uitgekeken en ons laten verrassen door het aanbod van de stands dit jaar. We hebben weer allerlei leuke nieuwtjes mee naar huis genomen.

Cobie van de Weert, Eindhoven

Wij hebben ons goed geamuseerd, er waren veel leuke acties. Het was een gezellige, leuke en drukke dag. We gaan bepakt en bezakt weer naar huis toe.

Shadé Paauwe, Sittard

Wij gaan al 17 jaar en vinden het nog steeds een gezellig dagje uit en zijn zeker volgend jaar er weer bij!

Jolanda Goossen, Tilburg

Weer een ontzettend gezellige dag gehad met na afloop pijnlijke voeten en lamme armen van alle volle tassen met leuke aankopen.

Karin Kuyer, Haarlem

Weer een erg leuke dag gehad! Het was druk, zoals elk jaar, maar dat hoort vinden wij. We hebben wederom heerlijk geshopt.

Danielle van der Kaa, Gouda