Het gezelligste dagje uit

De Huishoudbeurs brengt de perfecte mix van winkelen en entertainment samen tot het grootste, gezelligste evenement van Nederland waar bezoekers worden geïnformeerd, geïnspireerd en verrast. Dit generatie overstijgende evenement volgt trends op de voet, heeft eigentijdse thema’s en verbindt 200.000 bezoekers met de aanwezige bedrijven en merken. Daarmee is het een sterk podium voor branding, demonstraties, sampling en het genereren van leads en sales.

Inschrijven Informatie Contact Tarieven

 

Uw doelstellingen

Een succesvolle deelname begint bij het stellen van duidelijke doelstellingen. Wat wilt u bereiken en wanneer beschouwt u uw deelname als een succes? Onze experts helpen u graag met het bereiken van uw doelstellingen.

Exposanten over Huishoudbeurs

Bij heks’n® zijn we altijd op zoek naar manieren om de borrel, lunch en andere genietmomenten te betoveren. Wij geloven dat een verrassende smaak nooit verveelt. Vandaar onze eigenzinnige producten. Met een tikje magie is heks’n® jouw sfeermaker met smaak. Waar kunnen we deze magie brengen beter over brengen op onze fans dan tijdens de Huishoudbeurs. Een prachtig moment om bezoekers kennis te laten maken met onze nieuwe producten.

Heks'n

Sinds enkele jaren zijn we zeer actief op consumentenbeurzen, maar we hadden altijd twijfels of ons merk een match is met de Huishoudbeurs. Uiteindelijk hebben we toch deelgenomen omdat het grote bereik bleef lonken. Daarbij hebben we gekozen voor een tweeledige aanpak waarin we enerzijds onze doelgroep uit de massa konden filteren voor een kwalitatief contactmoment, maar anderzijds ook het grote publiek konden prikkelen tot een eerste kennismaking. De komende editie zijn we er zeker weer bij!

Jon Otten, WELEDA

Feiten & cijfers 2019

Vrouwen
Koopt iets
komt jaarlijks
raadt Huishoudbeurs aan

Experience Huishoudbeurs

Member Mugshot

Irini Lapidakis

Senior Sales Consultant

020 549 22 78

Member Mugshot

Barbara Tjen

Sales Consultant

020 549 3145

06 233 67 875

Download gratis whitepaper

Hoe shopt de Nederlandse vrouw het liefst & waar wordt op gelet?
De eigenschappen van de nieuwe consument.

Vraag whitepaper aan »

BEZOEKERS VINDEN U SNEL DANKZIJ DE SEGMENTEN!

Deelnemende bedrijven op de Huishoudbeurs worden onderverdeeld in zes segmenten, hierdoor
vinden bezoekers u beter en sneller.

Magazine informatie over deelnemen

Exposantenblogs

Middels onze blogartikelen geven wij u graag handige tips en tricks voor een optimale beursdeelname


Lees de blogs »

Deelnemers aan het woord over de huishoudbeurs