Deelnemen aan het grootste lifestyle event van nederland voor de vrouw

Een uniek platform

De Huishoudbeurs is al jaren een uniek podium om in contact te komen met een grote, diverse & lucratieve doelgroep vrouwen.
Het is het grootste consumentenevenement dat de bezoekers met de aanwezige merken verbindt. In de sfeer van een gezellig dagje uit staan zij open voor uw commerciële boodschap en maken graag kennis met uw merken en producten.

De Huishoudbeurs is al jaren een uniek podium om in contact te komen met een grote, diverse & lucratieve doelgroep vrouwen.
Het is het grootste consumentenevenement dat de bezoekers met de aanwezige merken verbindt.
In de sfeer van een gezellig dagje uit staan zij open voor uw commerciële boodschap en maken graag kennis met uw merken en producten.

In 2023 gaat De Huishoudbeurs werken vanuit vijf segmenten, die naadloos aansluiten op de vrouwelijke belevingswereld en gebaseerd zijn op interesses en activiteiten die er voor hen echt toe doen.
Een meer organische evenementopzet gaat de zichtbaarheid van de exposant en de beleving voor de consument een boost geven.
Naast het evenement komen de segmenten het hele jaar terug op het online HHB platform, waar u als merk ook het hele jaar door waardevolle relaties met onze trouwe community kan opbouwen.

Van 18 t/m 24 februari 2023 vindt De Huishoudbeurs plaats in RAI Amsterdam.
We kijken er naar uit u daar als exposant te verwelkomen!

Uw doelstellingen

Een succesvolle deelname begint bij het stellen van duidelijke doelstellingen. Wat wilt u bereiken en wanneer beschouwt u uw deelname als een succes? Onze experts kunnen u helpen de doelstellingen van uw bedrijf te bereiken, zowel online als offline. Of het nu gaat om het stimuleren van de verkoop, het vergroten van de naamsbekendheid, het opbouwen van netwerken of het genereren van leads; wij helpen u graag met het bedenken van een plan om dit te realiseren.