Koop je tickets voor de Huishoudbeurs 2024! Voor maandag, dinsdag en woensdag kost een tickets 16,95 en voor de andere dagen 19,95. En misschien is jouw ticket wel geld waard! Kom tijdens je bezoek naar de stand van de Staatsloterij en laat je ticket scannen. Je maakt dan kans op een Staatslot of één van de andere prijzen.

 

Waar kun je je op verheugen?


• 6 hallen tot de nok toe gevuld met 300+ stands & shops
• 1 extra zaterdag, op 24 februari, om weekendbezoek te spreiden
• De tickets voor maandag, dinsdag & woensdag zijn n
óg voordeliger

Tickets worden verkocht op datum en voor elke dag is een maximaal aantal bezoekers bepaald. Zo kan iedereen genieten van een gezellig dagje uit en wordt het niet te druk. We kijken er naar uit je van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 februari te verwelkomen op Huishoudbeurs 2024!

 

Huishoudbeurs 2024 is dagelijks geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur en op donderdag en vrijdag tot 21:00 uur. Via welke entree je naar binnen gaat (K, L of F), staat aangegeven op je ticket. De ticketprijzen zijn exclusief € 2,95 transactiekosten per bestelling. Het is niet mogelijk om gekochte tickets te annuleren of het aankoopbedrag terug te krijgen. Aan de kassa kost een ticket €20,- respectievelijk €22,-.

 

In verband met een beperkt aantal parkeerplaatsen adviseren we met het openbaar vervoer te reizen. Of, als je toch voor de auto kiest, zoveel mogelijk samen te reizen. De Negenmaandenbeurs wordt georganiseerd als apart evenement en is geen onderdeel van De Huishoudbeurs.

Met het VIP arrangement geniet je maximaal van Huishoudbeurs 2024 voor € 49,95. Eigen entree, gratis garderobe, koffie met iets lekkers, beauty touch-up, lunch, borrel en een meet & greet met de artiest van de dag. Je gaat naar huis met een schitterende goodiebag.


Heb je Early Bird of 1+1 tickets? Upgrade dan je bezoek naar het VIP arrangement. Alle VIP extra’s zijn voor jou voor € 34,95. Het VIP upgrade ticket is alleen geldig in combinatie met een regulier ticket voor dezelfde datum. Beide tickets worden gescand voor toegang.

Voor donderdag 22 en vrijdag 23 februari is een middag & avond ticket te koop. Geniet van alles wat het evenement te bieden heeft van 16:30 tot 21:00 uur voor € 7,50 per ticket. Wie neem je mee? Uurtje eerder weg van werk, voor de files heen en na de files weer naar huis.

De toegang is gratis voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Voeg wel een ticket toe aan de bestelling want deze wordt gescand aan de deur. Voor kinderen van 5 tot en met 16 kost een ticket € 7,95. Er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen voorzien in het programma.Wil je jouw bezoek super relaxed maken? Kom dan met de touringcar! Je wordt gereden en de bussen stoppen voor de deur. Super handig als je tussendoor wat tassen wilt wegzetten. Op de site van Koninklijk Nederlands Vervoer vind je aanbieders met goede deals.
Reis met de trein en kom ontspannen aan. Vanaf december is in de Spoordeelwinkel een voordelig combi-ticket verkrijgbaar. Reizen vanuit heel Nederland naar station RAI, in de daluren, en toegang tot het leukste evenement van Nederland vanaf €38,00 per persoon.

De goedgevulde shopper kost € 5,00 en haal je tijdens je bezoek op door je shopper ticket te laten scannen bij de afhaalpunten. Kom je zaterdag 24 februari? Haal je shopper dan uiterlijk 15.00 uur op. Zonder ticket Huishoudbeurs 2024 is het niet mogelijk een shopper af te halen.