Promotie & zichtbaarheid

Lead generatie, product introductie, het vergroten van de naamsbekendheid en content zijn slechts enkele doelstellingen die centraal kunnen staan tijdens een deelname aan Huishoudbeurs.
Ons sales team adviseert graag over de mogelijkheden en middelen die kunnen worden toegevoegd aan de beurscampagne.

BRANDING

Vlaggen

Laat het u voor de wind gaan en kies voor baniervlaggen. Een mooie manier om jouw merkuiting al voor de entree bij de bezoekers in het oog te laten springen.

Entree L (6 vlaggen): € 2.390,00
Entree K (15 vlaggen): € 5.970,00

Pilaar branding entree K

Alle pilaren binnen het RAI gebouw kunnen wij wrappen! Zowel in de entree als in de hallen staan vele pilaren die met jouw merk gebrand kunnen worden.

€ 1.515,00

Draaideur sticker entree L

Ga je voor de ultieme 'brand awareness'? Bezoekers zien gegarandeerd bij binnenkomst jouw merk door stickers in de draaideuren.

€ 4.045,00

Draaideur sticker entree K

Zorg voor een grande entree door de entreedeur(en) met een boodschap door ons te laten stickeren. De stickering is dubbelzijdig en de beide draaideuren van een entree kunnen bijna in zijn geheel gestickerd worden.

Prijs per draaideur: € 4.045,00

Geveldoek

Ga voor premium: pak het groots aan door jouw merk te presenteren op een groot geveldoek. Deze eye-catcher trekt de aandacht van de beursbezoekers en voorbijgangers.

€ 12.610,00

 

Toiletreclame

Breng jouw merk onder de aandacht bij de bezoeker door de toiletten te branden. Het pakket bestaat uit spiegelstickers, deurstickers en A3 posters.
De toiletten bevinden zich in de entree gebieden en tussen de hallen van de RAI.
Het branden van de toiletten kan onderschat worden, maar heeft een zeer grote impact.

Toiletgroep hal 1-3: € 3.210,00
Toiletgroep hal 1-5: € 3.265,00
Toiletgroep Entree K: € 6.120,00
Toiletgroep Amtrium: € 4.875,00
Toiletgroep hal 7 (links): € 3.210,00
Toiletgroep hal 7 (rechts): € 4.370,00

Sticker boven draaideur

Deze sticker(s) zijn een mooie manier om de aandacht te trekken van de vertrekkende bezoeker. Tot ziens.. 

Entree L (1 beschikbaar): € 410,00
Entree K (2 beschikbaar): € 410,00

Pilaar branding hal 1

De pilaren bij de ingang van hal 1 in entree K kunnen we wrappen met jouw merk erop. In entree K tellen we in totaal 5 pilaren. 

€ 1.105,00

Ramen buiten entree K

De ramen van entree K zijn een mooie manier om jouw merk onder de aandacht te brengen bij bezoekers.

€ 2.950,00

Luifel entree K

Een merkuiting prominent in het zicht plaatsen? Dan is het branden van de luifel bij de entree een effectieve optie. De luifel heeft drie zijdes, elke zijde kan met verschillende merkuitingen worden bedrukt.

€ 8.210,00

Pilaar branding hal 7

Gebruik de pilaren in de hal 7 voor extra branding dichtbij jouw stand. We gebruiken frames van textiel rondom de pilaar. Perfect voor sponsor branding.

€ 1.620,00

Draaideur sticker entree L

Ga je voor de ultieme 'brand awareness'? Bezoekers zien gegarandeerd bij binnenkomst jouw merk door stickers in de draaideuren.

€ 4.045,00

Toren

Een echte eye-catcher. Deze vierkante exposuretoren kan perfect worden ingezet voor branding en/of verwijzing. Bezoekers zullen toren zien op het moment dat zij de beurs naderen of verlaten. Afhankelijk van de wensen drukken wij vier verschillende of vier dezelfde doeken voor op de exposuretoren.

Entree K (3 beschikbaar): € 2.565,00
Entree L (3 beschikbaar): € 2.565,00

Amtrium rij

Alle onderste ramen van het Amtrium kunnen worden bestickerd om één duidelijke boodschap over te brengen. Voor extra impact adviseren wij om de Amtrium toren hierbij te betrekken.

€ 2.280,00

Pilaar branding hal 5

De pilaren in hal 5 kunnen door jouw merk van branding worden voorzien. Tussen de stands in de gangpaden van hal 5 staan pilaren. Ideaal voor sponsor branding. 

€ 1.600,00

Billboard

Pak het groots aan en laat ons billboards op voet bedrukken. Een billboard is groot en hoog en dus al vanaf afstand goed te zien. Er zijn twee zijdes, elk voor een andere uiting.

Entree K (3 beschikbaar): € 1.915,00
Entree L (3 beschikbaar): € 1.915,00

A0 Posters

De kracht van herhaling. Communiceer een boodschap, deelname en/of standlocatie op posters die zich op verschillende locaties binnen het beursgebouw bevinden. Met de A0 afmeting een grote en opvallende lijst voor de promotionele uiting.

Entree K (3 posters): € 215,00

RAI signaal (onderste ring)

Ga voor groots en laat de merkuiting drukken op een doek die we ophangen in het onderste frame van ons RAI signaal. Leuk weetje: deze mast is een Nationaal Monument. Daar mag het merk toch niet op ontbreken?

Prijs per doek: € 2.265,00

RAI LIVE Narrowcasting

Met RAI LIVE Narrowcasting wordt er een video of logo gedurende 10, 20 of 30 seconden op schermen op Huishoudbeurs gepresenteerd.
Let op: de beelden worden zonder geluid afgespeeld.

30 seconde: € 2.000,00
10 seconde: € 900,00

Banner in digitale nieuwsbrief

Een opvallende banner in de Huishoudbeurs e-nieuwsbrief is de perfecte manier om de aandacht van jouw publiek te trekken. Dit is een effectieve manier om kennis te delen en de boodschap, het merk of het product van jouw bedrijf voor en na het evenement te presenteren.

Op aanvraag

Advertorial in digitale nieuwsbrief

Vergroot de zichtbaarheid van jouw merk in de markt en trek de aandacht van jouw bestaande en potentiële klanten door een advertorial in de digitale beursnieuwsbrief. Dit geeft je de mogelijkheid om kennis te delen en jouw boodschap, merk of product te presenteren voorafgaand en na afloop van het evenement.

Op aanvraag

Social Media post

Zet het merk in de spotlight en maak gebruik van ons netwerk op Social Media door een pots vanuit ons kanaal te plaatsen. De post bestaat uit een korte tekst en een afbeelding.

Op aanvraag

Leads

Uitvouwbare beursplattegrond: Logo en standnummer naast plattegrond

Zorg ervoor dat bezoekers minder moeite hoeven te doen om de stand te vinden door het logo en standnummer naast de plattegrond te plaatsen.

Op aanvraag

Sales

Promopoint: Promotioneel flyerteam (max. 4 pers.)

Laat een gebrieft team het merk, product of boodschap promoten. Dit team kan ingezet worden om bezoekers naar de stand te sturen of om de dialoog over het merk op gang te brengen. Door het uitdelen van bijvoorbeeld samples of flyers komen zowel aankomende als vertrekkende bezoekers in contact met het merk.

Op aanvraag

Promopoint: Plaatsing promotioneel object met flyerteam (max. 4 pers.)

Kies voor the best of both worlds en laat een flyerteam samples of flyers uitdelen, bezoekers naar de stand sturen en/of de dialoog op gang brengen naast een opvallende marketingobject. Het marketingobject trekt de aandacht van de bezoeker waar het flyerteam op in kan spelen.

Op aanvraag

Promopoint: Plaatsing van een promotioneel object

Promoot het merk door het plaatsen van een marketingobject naar keuze, zoals een bestickerde auto of opblaasbaar voorwerp in de buurt van de hoofdentree. Een opvallende manier om in de aandacht van de bezoeker te komen en de dialoog over het merk op gang te brengen.

Op aanvraag