Deelnemers over hun Huishoudbeurs ervaring

Feiten en cijfers Huishoudbeurs 2016

Benieuwd hoe exposanten en bezoekers de vorige Huishoudbeursbeurs-editie hebben ervaren en wie u kunt verwachten op de beurs?

De gemiddelde leeftijd, aankoopbedrag en nog veel meer over de bijna 250.000 beursbezoekers leest u in de Feiten & Cijfers.

Feiten & Cijfers van Huishoudbeurs 2016 aanvragen  »

Informatie aanvragen over deelname

Over de Huishoudbeurs

In 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari

De Huishoudbeurs is het grootste lifestyle evenement van Nederland waar u in contact komt met 250.000 kooplustige vrouwen! Het is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties en dé kans om te kijken hoe uw nieuwe product wordt ontvangen door het publiek.

Besluit u deel te nemen, dan profiteert u bovendien van een breed media offensief, vóór, tijdens en na de beurs.

Schrijf u in voor Huishoudbeurs 2017 »   Vraag informatie aan »

Member Mugshot

Dieuxdonnée Denneman

Sr. Sales Manager

d.denneman@rai.nl
020 549 22 02
Member Mugshot

Charlotte Veldman

Salesmanager

c.veldman@rai.nl
020 549 22 01
Member Mugshot

Mariëlle Vos

Sales Manager

ma.vos@rai.nl
020 549 12 64
06 317 84 782

Ontmoet 250.000 consumenten tijdens de Huishoudbeurs!

Beursmanager Nicole over de Huishoudbeurs

5 redenen waarom uw bedrijf niet mag ontbreken

Directe verkoop

Realiseer binnen 9 dagen uw verkoopdoelstellingen voor een heel jaar, op de Huishoudbeurs! Afgelopen editie deed maar liefst 81% van de bezoekers een aankoop met een gemiddelde besteding van € 111,-.

 

 Vraag de Feiten en Cijfers 2016 aan

Leer meer over uw doelgroep

Op weinig plaatsen krijgt u een beter inzicht in consumentengedrag dan op de Huishoudbeurs. Deelnemen aan de Huishoudbeurs geeft u de mogelijkheid om met duizenden klanten in contact te komen. Wat brengt uw klanten naar uw stand, waarom kopen zij uw product en wat vinden zij er van? Ga in gesprek en profiteer, ook nog nadat de beurs voorbij is, van deze waardevolle informatie.

 

 Persoonlijk contact, een van de pijlers van de Huishoudbeurs

Toon uw nieuwste producten en/of diensten

Laat 250.000 vrouwen kennis maken met uw nieuwste producten. Eén van de belangrijkste bezoekredenen is het oriënteren op nieuwe producten en diensten. Bezoekers komen om te proeven, proberen, ervaren en inspiratie op te doen. Dit is uw kans om uw product in de spotlight te zetten.

 

 Met welk product laat u uw doelgroep kennismaken?

365 dagen per jaar in de spotlight

Naast uw aanwezigheid op Huishoudbeurs, kunt u via de Huishoudbeurs 365 dagen per jaar in contact blijven met uw klanten middels bijvoorbeeld de Huishoudbeurs website, de App, de nieuwsbrief en Social Media.

 

 Wees uw concurrent voor, behaal maximaal rendement!

Anders deelnemen

Naast prominente aanwezigheid op Huishoudbeurs middels een stand op de beurs, zijn er legio andere promotionele mogelijkheden waaronder deelname aan de Fashionshow, promotie van uw product in de Huishoudbeurs Shopper, in- en outdoor billboards en reclamedoeken, online advertising en narrowcasting, en nog veel meer.

 

 Gebruik alle mogelijkheden om bij uw doelgroep 'top of mind' te blijven

Segmenten op de Huishoudbeurs

Tarieven deelname 2017

  • Vroegboektarief (tot 1 juni 2016): € 160,- per m2
  • Reguliere m2 prijs: € 182,- per m2
  • Basis uniforme standbouw: € 82,- per m2
  • Inschrijfkosten (eenmalig): € 495,-

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan de Huishoudbeurs: u kunt zelf een stand (laten) ontwerpen en plaatsen of kiezen voor uniforme standbouw. Bij uniforme standbouw hoeft u alleen nog aan de aankleding en inrichting van de stand te denken. Minimale standafmeting is 16 m2. Voor ideële stichtingen hanteren we een minimum afname van 12 m2.

Bij stands met de onderstaande metrage wordt altijd een toeslag van 10% op de vierkante meter prijs in rekening gebracht:

  • Hoekstand <24m2
  • Kopstand <50m2
  • Eilandstand <100m2

Schrijf u in voor Huishoudbeurs 2017 »

Nagels2

Gratis publiciteit & 365 dagen per jaar contact met uw klant

De Huishoudbeurs krijgt veel aandacht in de media. In 2013 genereerde de beurs alleen al in print € 2,1 miljoen aan gratis publiciteit. Maak daar als deelnemer gebruik van door ons te informeren over uw nieuwe diensten, producten, services, initiatieven en concepten. Aandacht voorafgaand aan de beurs kan namelijk extra bezoek naar uw stand genereren.

  • Informeer ons over wat u op de beurs gaat doen: uw nieuwe dienst, product, initiatief of concept.
  • Vertel ons welke standactiviteit u heeft tijdens de beurs, bijvoorbeeld een BN-er of artiest. Dit is belangrijke informatie voor journalisten.
  • Twijfelt u of iets extra publiciteit kan opleveren? Vertel het ons, we adviseren u graag.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Petra IJmker, Marketing Communicatie & PR Manager, T 020 549 31 30.

Lees meer »

handtassen

Promotionele mogelijkheden

Belangrijke redenen om te exposeren op een vakbeurs zijn het ontmoeten van potentiële klanten en / of distributeurs en het zorgen voor een maximaal rendement op uw investering. Wij bieden tal van online en offline media-oplossingen om meer impact te creëren en om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt ten opzichte van uw concurrenten. Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen uw merk te onderscheiden, producten te lanceren en leads en branding te genereren.

Wij bieden de volgende sponsor mogelijkheden »
Festival Fantastique

Festival Fantastique

Verrassend en vernieuwend

Op dit festivalterrein bevindt u zich tussen de bijzondere activaties van andere A-merken. Verdient de presentatie van uw merk of product net dat beetje extra? Festival Fantastique biedt de bijzondere setting van een zomers festival en brengt uw merk in contact met maar liefst 250.000 vrouwen. 

Onze voorwaarde: uw aanwezigheid op het festival is verrassend en vernieuwend, zodat bezoekers kunnen genieten van een bijzondere ervaring en beleving.

Lees meer over Festival Fantastique »

Tassenshow

Fashionshow

Uw nieuwste collectie op de catwalk

Op het hoofdpodium op Festival Fantastique vindt drie keer per dag een fashionshow plaats. Op een professionele manier kunt u hier uw nieuwste collectie kleding of nieuwe producten onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Wij produceren de fashionshow van A tot Z voor u.

Meer weten? Neem dan contact op met Lies van der Zijden - van Vliet of 020 549 22 66.

Informatie deelname Fashionshow aanvragen »

Feiten & Cijfers

Feiten en cijfers Huishoudbeurs 2016

Benieuwd hoe exposanten en bezoekers de vorige Huishoudbeursbeurs-editie hebben ervaren en wie u kunt verwachten op de beurs?

De gemiddelde leeftijd, aankoopbedrag en nog veel meer over de bijna 250.000 beursbezoekers leest u in de Feiten & Cijfers.

Feiten & Cijfers van Huishoudbeurs 2016 aanvragen  »

Ontmoet 250.000 consumenten tijdens de Huishoudbeurs!