zaterdag 18 t/m zondag 26 februari 2017

Over de Huishoudbeurs

In 2017 vindt de Huishoudbeurs plaats van zaterdag 18 t/m zondag 26 februari. De Huishoudbeurs is het grootste lifestyle evenement van Nederland waar u in contact komt met 250.000 kooplustige vrouwen. Het is een ijzersterk podium voor uw productdemonstraties en dé kans om te kijken hoe uw nieuwe product wordt ontvangen door het publiek. Besluit u deel te nemen, dan profiteert u bovendien van een breed media offensief, vóór, tijdens en na de beurs.

Schrijf u in voor Huishoudbeurs 2017 »

Meer weten over beursdeelname of het beursconcept?

Member Mugshot

Dieuxdonnée Denneman

Sr. Sales Managerd.denneman@rai.nl
020 549 22 02
Member Mugshot

Charlotte Veldman

Salesmanagerc.veldman@rai.nl
020 549 22 01

Tarieven deelname 2017

 • Vroegboektarief (tot 1 juni 2016): € 160,- per m2
 • Reguliere m2 prijs: € 182,- per m2
 • Basis uniforme standbouw: € 82,00 per m2
 • Inschrijfkosten (eenmalig): € 495,-

Bij stands met de onderstaande metrage wordt altijd een toeslag van 10% op de vierkante meter prijs in rekening gebracht:

 • Hoekstand <24m2
 • Kopstand <50m2
 • Eilandstand <100m2

Schrijf u in voor Huishoudbeurs 2017 »

Standruimte

U kunt op verschillende manieren deelnemen aan de Huishoudbeurs:

 • zelf een stand (laten) ontwerpen en plaatsen
 • uniforme standbouw

Als u kiest voor uniforme standbouw, dan hoeft u alleen nog aan de aankleding en inrichting van de stand te denken. Minimale standafmeting is 16 m2. Voor ideële stichtingen hanteren we een minimum afname van 12 m2.

Feiten en cijfers 2016

Feiten & Cijfers

De gemiddelde leeftijd, aankoopbedrag en nog veel meer over de bijna 250.000 beursbezoekers leest u in de Feiten & Cijfers.

Feiten & Cijfers van Huishoudbeurs 2016 aanvragen  »

Deelnemers vertellen over Huishoudbeurs ervaringen

Cafe Bep

Is 'Shoppermarketing' ook een speerpunt voor uw bedrijf?

Dan biedt De Huishoudbeurs u, eventueel naast uw standpresentatie op de beurs, een interessante en doeltreffende tool! Samen met TrueTalk rollen we in 2016 een dienst uit op het gebied van marktonderzoek en innovatie: Café Bepp. Ook uw bedrijf kan samen met bezoekers van De Huishoudbeurs ter plekke aan de slag om nieuwe producten te ontwikkelen en te toetsen!
Kijk voor voorbeelden op www.cafebepp.com.

Neem voor meer informatie en advies contact op met Dieuxdonnée Denneman, Sr. Salesmanager Huishoudbeurs, 020-549 2202.

Profiteer van gratis publiciteit

De Huishoudbeurs krijgt veel aandacht in de media. In 2013 genereerde de beurs alleen al in print 2,1 miljoen euro aan gratis publiciteit. Maak daar als exposant gebruik van door ons te informeren over uw nieuwe diensten, producten, services, initiatieven en concepten. Aandacht voorafgaand aan de beurs kan namelijk extra bezoek naar uw stand genereren.

We ondersteunen u er graag bij en bieden verschillende mogelijkheden:

 • Informeer ons over datgene dat u op de beurs gaat doen: uw nieuwe dienst, product, initiatief of concept.
 • Vertel ons welke standactiviteit u heeft tijdens de beurs, bijvoorbeeld een BN-er of artiest. Dit is belangrijke informatie voor journalisten.
 • Twijfelt u of iets extra publiciteit kan opleveren? Vertel het ons, we adviseren u graag.

Heeft u vragen of wilt u advies? Neemt u dan contact op met Petra IJmker, Marketing Communicatie & PR Manager, T 020 549 31 30, p.ijmker@rai.nl.

Promotionele mogelijkheden

Belangrijke redenen om te exposeren op een vakbeurs zijn het ontmoeten van potentiële klanten en / of distributeurs en het zorgen voor een maximaal rendement op uw investering. Wij bieden tal van online en offline media-oplossingen om meer impact te creëren en om ervoor te zorgen dat uw merk opvalt ten opzichte van uw concurrenten. Wij kunnen u vóór, tijdens en na de beurs helpen uw merk te onderscheiden, producten te lanceren en leads en branding te genereren.

Wij bieden de volgende sponsor mogelijkheden »

Festival Fantastique

Festival Fantastique

Verdient de presentatie van uw merk of product net dat beetje extra? Festival Fantastique biedt de bijzondere setting van een zomers festival en brengt uw merk in contact met maar liefst 250.000 vrouwen.

Verrassend en vernieuwend

Op dit festivalterrein bevindt u zich tussen de bijzondere activaties van andere A-merken. Onze voorwaarde: uw aanwezigheid op het festival is verrassend en vernieuwend, zodat bezoekers kunnen genieten van een bijzondere ervaring en beleving.

Lees meer over Festival Fantastique »

Fashionshow

Fashionshow

Op het hoofdpodium op Festival Fantastique vindt drie keer per dag een fashionshow plaats. Op een professionele manier kunt u hier uw nieuwste collectie kleding of nieuwe producten onder de aandacht van uw doelgroep brengen. Wij produceren de fashionshow van A tot Z voor u.

Wilt u deelnemen aan de fashion show? Neemt u dan contact op met Lies van der Zijden - van Vliet via l.vd.zijden@rai.nl of 020 549 22 66.

Informatie deelname Fashionshow aanvragen »

Huishoudbeurs Shopper

Huishoudbeurs Shopper

Iedere editie laten we een nieuwe Huishoudbeurs Shopper ontwerpen, die vol zit met leuke samples, gadgets en flyers. Een gewild item onder de Huishoudbeurs bezoekers! Wilt u gegarandeerd groot bereik? Neem dan met uw product deel aan de populaire shopper. De oplage ervan is 45.000 stuks. Voor meer informatie over deelname kunt u contact opnemen met Tom Mous via t.mous@rai.nl of 020-549 3119.

Ontmoet 250.000 consumenten binnen 1 week tijdens de Huishoudbeurs!