Toegang tot RAI complex

Hoeveel ingangen zijn er en waar kan ik ze vinden?

Er zijn in totaal 4 ingangen, allen zijn te vinden op de plattegrond.


Mogen kinderen ook mee naar binnen?

Kinderen zijn van harte welkom. Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis, kinderen van 5 tot en met 16 jaar betalen € 7,95 voor een toegangsticket.


Zijn huisdieren en assistentiehonden (hulphonden) toegestaan in RAI Amsterdam?

Huisdieren zijn niet toegestaan in RAI Amsterdam. Assistentiehonden (hulphonden) zijn welkom, maar er gelden bepaalde regels. Neem hiervoor contact op met corcom@rai.nl.


Mag mijn scootmobiel mee naar binnen?

Ja.


Ik zit in een rolstoel, mag mijn begeleider gratis mee naar binnen?

Ja, alleen bij beurzen georganiseerd door RAI Amsterdam indien in het bezit van een eigen rolstoel. Alleen de begeleider krijgt op vertoon van een invalidekaart een gratis toegangsticket, verkrijgbaar bij de kassa van de Huishoudbeurs. Voor jezelf moet een toegangsticket zijn aangeschaft. 

Let op! Wanneer een rolstoel van RAI Amsterdam wordt geleend, heeft de begeleider geen gratis toegang.


Wat zijn de voorzieningen voor mindervaliden/rolstoelgebruikers?

De Huishoudbeurs is goed toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. De gangpaden van de Huishoudbeurs zijn vlak en ruim opgezet. In het gebouw zijn liften en invalidentoiletten aanwezig. Mensen die in het bezit zijn van een officiële gehandicaptenparkeerkaart (GPK) kunnen zich melden bij de loge van de P7-parkeergarage, deze is te bereiken door de route P RAI 7 te volgen, van daar uit verwijzen wij naar de beste parkeerplaats. Ook met gehandicaptenparkeerkaart (GPK) geldt het reguliere RAI parkeertarief.

Het is mogelijk om via RAI Amsterdam een rolstoel in bruikleen te krijgen. Reserveren vooraf is noodzakelijk, stuur een e-mail naar frontoffice@rai.nl met:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • Datum van ophalen
  • Event/beursnaam

Een geldig legitimatiebewijs is nodig bij ophalen.


Mag ik even naar buiten om iets in mijn auto te leggen tijdens een bezoek aan een beurs/congres/voorstelling?

Ja. Houd er rekening mee dat er een stempel bij de entrees gehaald moet worden zodat het beursgebouw weer betreden kan worden.


Wat doet RAI Amsterdam aan haar beveiliging?

RAI Amsterdam volgt als professionele beurs- en congresorganisatie vanzelfsprekend de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Afdeling Safety & Security staat daarbij in nauw contact met de diverse bevoegde overheidsinstanties. RAI Amsterdam streeft naar een goede balans tussen veiligheid en gastvrijheid, zodat op een aangename manier De Huishoudbeurs bezocht kan worden.


Het antwoord op mijn vraag staat er niet bij

Voor algemene vragen en vragen over tickets en registratie, kun je contact met ons via registreer@rai.nl.