VIP-tickets Huishoudbeurs 2019

VIP Huishoudbeurs

Niet alleen de locatie, de invulling, maar ook de prijs zijn geheel gewijzigd naar aanleiding van de terugkoppeling die wij van jullie hebben gehad.

Qua locatie zitten we nu in het hart van het event, maar wel in een rustige omgeving waar je volledig kunt ontsnappen aan de drukte. De inhoud is gewijzigd, zo kun je o.a. komende editie genieten van een beauty touch-up, wenkbrauwadvies, lekkere hapjes en drankjes en natuurlijk een goodiebag! 

Kaarten zijn vanaf 17 november te koop via huishoudbeurs.nl

Wat houdt het VIP Verwenarrangement 2018 in?

Toegang Huishoudbeurs
VIP Goodiebag
Total Health ontspanningsmassage
Aparte VIP ruimte incl. sanitair
VIP entree (Amtrium, entree L, hal 4), open van 10.00 - 18.00 uur, op donderdag 22 februari en vrijdag 23 februari van 10.00 - 22.00 uur
Garderobe
Koffie/thee met iets lekkers
Luxe broodje en drankje
Korting bij diverse eetgelegenheden op het Pasar Colours Festival

Koop nu je VIP arrangement »

Waar en wanneer?

VIP entree (Amtrium, entree L, hal 4)
Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur

 VIP huishoudbeurs  

'Ik geniet elk jaar van de VIP lounge. Het gemak van niet in de rij staan, garderobe, goodiebag. Kortom een lekker verwendagje!'

- Joyce -

VIP persona 

"De speciale VIP lounge is een oase van rust, waar je niet alleen lekker kunt bijkomen onder het genot van een hapje of drankje, maar ook kunt genieten van allerlei leuke extraatjes."

- Irene - 

VIP huishoudbeurs 

"Dit jaar hebben we voor het eerst het VIP verwenarrangement gedaan. Heerlijk! Dat gaan we volgend jaar zeker weer doen."

- Hilde -